AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 26.4.2015

​Kaarlo Rantanen tähtää paluuseen Ilves-paidassa

​Kaarlo Rantanen tähtää paluuseen Ilves-paidassa

Viime kausilla Ilveksen keskikentän kapellimestarina nähty 26-vuotias Kaarlo Rantanen on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista.

Miehellä on takanaan monta rikkonaista kautta ja tällä hetkellä Rantanen on kuntoutumassa kovaa vauhtia polvioperaatiosta. Parhaassa tapauksessa mies on pelikunnossa jo alkukesästä - odotettua nopeammin.

- Kun jalka leikattiin oli puhe, että 6 kuukautta on minimiaika, että voin peliluvan saada. Piirsin silloin kalenteriini ison ympyrän tasan 6 kuukauden päähän, että silloin ollaan sitten oikeasti kunnossa. Aika tuntui pitkältä, mutta päätin, että riskejä en ota, vaan teen hommat niin hyvin, että silloin olen "elämäni kunnossa", "Kassu" kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

- Ilmeisesti täytyy hieman itseään olalle taputtaa, sillä kuntoutumiseni on noin 1-1,5 kuukautta edellä aikataulua, joten tavoitetta on aikaistettava ja töitä on edessä, jotta myös muu kroppa on valmiina, kun kalenteria käännetään kesäkuun merkiksi. Pelikunto tietysti vaatii pelejä, mutta toivotaan, että noihin aikoihin olen täysin valmis pelikamat päälle pukemaan.

Sopimusta Rantasella ei Ilveksen kanssa ole tällä hetkellä, mutta tähtäin on palata kentille nimenomaan Ilves-paidassa.

- Sitä varten tässä ainakin itseään huippukuntoon laitetaan. Sopimusasioista oli puhetta ennen kuin leikkaukseen joutuminen ilmeni. Oma halu on valtava ja nimenomaan halu pelata Veikkausliigaa Ilveksessä. Se on ollut päämääräni ja tavoitteeni jo kaksi vuotta, kun nousua ollaan Ilveksen kanssa haettu. Nyt se on tapahtunut ja haluan olla iso osa sitä palapeliä, Rantanen painottaa.

- Pallo on tällä hetkellä seuralla (terveiset vaan kirstunvartijoille), mutta uskon, että fiksuina ihmisinä he ymmärtävät sijoittaa laatuun ja intohimoon. Toivon koko sydämestäni, että olen mukana Ilveksessä tällä kaudella ja myös tulevina vuosina.

Rantanen on edustanut Veikkausliigassa FC Lahtea kaudet 2007-09 ja on sen jälkeen pelannut myös Slovakiassa ja Virossa.

Lisää uutisia