AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2023

Vasara ei selitellyt Hongan putoamista - "Vastustaja oli tämän verran parempi"

Vasara ei selitellyt Hongan putoamista - "Vastustaja oli tämän verran parempi"

Kuva: Juha Tamminen

Honka ja Tobol kohtasivat UEFA:n Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Vantaan Myyrmäessä.

Molemmilla oli ottelussa muutama paikka, mutta lopulta päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Sen myötä Tobol jatkaa toiselle kierrokselle voitettuaan avausosan 2-1.

– Haastava peli, hyvä vastustaja. Pystyimme laittamaan ihan ok-tasolla kampoihin ja luomaan välillä ihan hyviä aihioita, mutta toki liian vähän, jos haluaisimme enemmän kuin yhden maalin tehdä. Kyllä meillä yhteen maaliin oli paikat. Loppua kohden saimme luotua enemmän painetta ja Ortízilla oli siinä hyvä paikka tehdä maali, mutta tällä kertaa ei mennyt sisään.

- Pienestä nämä on usein kiinni. Tehokas pitäisi olla, jos haluaa näistä tiukoista otteluista mennä jatkoon. Aika paljon pettyneitä ihmisiä niin pelaajistossa kuin valmennustiimissäkin. Kaikkemme laitettiin peliin, se ei tänään riittänyt. Vastustaja oli tämän verran parempi ja ansaitsi mennä jatkoon, päävalmentaja Vesa Vasara summasi.

Honka harjoittelee vielä perjantaina ja viettää sitten viikonlopun vapaata joukkueharjoituksista. Treenikentälle palataan maanantaina.

Lisää uutisia