AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2023

​"Kaaduimme saappaat jalassa" – IFK Mariehamnin Albin Granlund valaa uskoa loppukauteen

​"Kaaduimme saappaat jalassa" – IFK Mariehamnin Albin Granlund valaa uskoa loppukauteen

IFK Mariehamn joutui taipumaan cupin välierässä Hongalle. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin cup-taival tuli päätökseen keskiviikkona välierässä FC Hongalle kärsityn 0-1-tappion myötä.

Joukkueet kohtasivat vain viisi päivää aiemmin Veikkausliigan ottelussa Maarianhaminassa ja tulos oli silloin sama. IFK Mariehamnille jäi jossiteltavaa tuolloin ja samoin oli nyt.

- Sama juttu kuin edellisottelussa, meillä oli vähintään yhtä paljon paikkoja kuin Hongalla, mutta emme saaneet palloja sisään. Ihan sama kuin perjantaina kotona, Grönvittin kokenut puolustaja Albin Granlund sanoi Ålands Radiolle.

- Voi sanoa, että kaaduimme saappaat jalassa. Mutta totta kai oli pettymys, että emme päässeet finaaliin.

Peliesitykset Honka-otteluissa antavat Granlundin mukaan joka tapauksessa uskoa tuleviin Veikkausliigaotteluihin, joissa IFK taistelee säilymisestään.

- Olemme aiemminkin tällä kaudella pelanneet hyvin, mutta kun pidämme tämän tason, uskon että meillä on hyvä mahdollisuus säilyä. Joka ottelu on nyt kuin cupin finaali, todella tärkeä. Nyt pitää vain löytää hyvä tunne joukkueeseen, kun alla on esityksenä kaksi hyvää ottelua.

Seuraava koitos on edessä jo lauantaina SJK:n vieraana. Espoosta IFK Mariehamn suuntasi Eerikkilään valmistautumaan lauantaihin, eikä lähde välissä käymään kotona.

- Tämä on erittäin hyvä, ei olisi järkeä käydä kääntymässä Ahvenanmaalla. Saamme vietettyä vähän aikaa yhdessä ja hienosäätää asioita, Granlund näkee.

Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia