AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2023

​"Meidän on löydettävä laatu ja nyt heti" – IFK Mariehamn kaipaa kipeästi tuloksia

​"Meidän on löydettävä laatu ja nyt heti" – IFK Mariehamn kaipaa kipeästi tuloksia

Grönvittin keskiviikko Espoossa päättyi pettymykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn voi loppukauden keskittyä Veikkausliigapaikan säilyttämiseen taipaleen Suomen Cupissa päätyttyä keskiviikkoiseen välierätappioon FC Hongalle.

Grönvittin tilanne sarjataulukon pohjalla alkaa olla tukala, mutta ei missään nimessä toivoton. Tuloksia pitää alkaa kuitenkin tulla nopeasti. Peli sinänsä kulkee varsin mukavasti, mutta tulostaululla se ei näy.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén myöntää, että takaiskut tuloksellisesti ruokkivat toisiaan.

- Näin se ihan varmasti on. Kun on raskasta, se on henkisestikin rasittavaa – ja kun paikkoja tulee, siinä on ehkä vähän sellaista lisäjännitystä. Tässä kokonaisuudessa on ehdottomasti henkinen puoli, Norrmén totesi Ålandstidningenille.

- Ei tarvitse kuin katsoa näitä kahta Honka-ottelua. Pelaamme ihan ok peliä ja luomme vastustajaa enemmän paikkoja, mutta emme saa mitään mukaamme. Perjantaina hukkasimme pilkun ja otimme lisäksi punaisen kortin. Nyt meillä oli tarpeeksi paikkoja ainakin tasapeliin, mutta hävisimme kuitenkin.

Ihan puhtaasti henkimaailman asioista ei Norrménin mukaan kuitenkaan ole kyse.

- Kysymys on myös laadusta. Emme ole olleet tarpeeksi hyviä käyttääksemme paikkamme ja silloin maaleja ei synny. Meidän on löydettävä tarvittava laatu tekemiseen ja sen on tapahduttava nyt. Muuten emme säilytä sarjapaikkaamme, "Ahna" naulaa.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia