AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 28.8.2023

HJK nimeää uuden urheilujohtajan syyskuussa - Miika Takkulan työ jatkuu Ilveksessä

HJK nimeää uuden urheilujohtajan syyskuussa - Miika Takkulan työ jatkuu Ilveksessä

Kuva: Juha Tamminen

Kesästä 2019 HJK:n urheilujohtajana toiminut Miika Takkula jättää tehtävänsä. Takkula siirtyy loppusyksyn aikana uuteen työhön Ilveksen organisaatioon.

Takkula palveli Klubia moninaisissa rooleissa vuodesta 2008 asti. Hänen toimiessaan Veikkausliigajoukkueen urheilujohtajana seura voitti kolme Suomen mestaruutta ja eteni kahdesti europelien lohkovaiheeseen.

– Olen kiitollinen siitä, että sain kasvaa ja kehittyä Suomen parhaassa urheiluorganisaatiossa yhteensä 15 vuotta osaavien ihmisten sekä monipuolisten työtehtävien parissa. Viimeiset neljä vuotta on ollut myös kunnia johtaa itselleni rakkaan seuran urheilutoimintaa.

– Näihin vuosiin on mahtunut paljon tinkimätöntä työtä, uteliaisuutta, virheitä ja vastoinkäymisiä sekä intohimoa kehittää seuran toimintaa kaikilla tasoilla. Eniten jään kaipaamaan mahtavia työkavereita. Nämä kyvykkäät ihmiset mahdollistavat seuralle hienon tulevaisuuden myös jatkossa, ja toivottavasti seura pitää heistä kiinni, Takkula toteaa.

HJK julkaisee uuden urheilujohtajan syyskuussa.

– Miika on onnistunut erinomaisella työllään tuomaan Klubin koko seurayhteisön urheilutoimintaan merkittävän muutoksen sekä loistavat tulokset ja tulevaisuuden prosessit. Miika on kansainvälisen tason urheilujohtaja, jonka kanssa työskentely on ollut etuoikeus ja kaikin tavoin unohtumaton menestystarina, toteaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Lisää uutisia