AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 6.10.2023

Mehmet Hetemaj uskoo mestaruuden ratkeavan – ”Todella tasainen ja kiva kausi on ollut”

Mehmet Hetemaj uskoo mestaruuden ratkeavan – ”Todella tasainen ja kiva kausi on ollut”

HJK:lla on mahdollisuus varmistaa mestaruus viikonloppuna. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Mestaruus on katkolla viikonloppuna, kun HJK:lle riittää pistekin VPS:aa vastaan mestaruuden sinetöimiseksi. Mehmet Hetemaj ei usko, että HJK kompastuisi enää viimeisissä otteluissa.

HJK:lla on kuuden pisteen etumatka, kun kaksi kierrosta on vielä pelaamatta. HJK:n olisi näin hävittävä molemmat viimeiset ottelunsa ja samaan aikaan KuPS:n olisi otettava kaksi runsasmaalista voittoa noustakseen HJK:n ohi. Hetemaj ei usko, että mestaruus lipeäisi enää HJK:n näpeistä.

- Kyllä minä haluaisin hypettää ja sitä kautta luoda kiinnostusta viimeisiin mestaruuspeleihin, mutta kyllä minä olen sitä mieltä, että se mestaruus on jo ratkennut. Kahdeksan maalin maaliero, mikä on HJK:lla, vaikka he häviäisivät Vepsulle, niin en usko, että KuPS hoitaa Hongan. Kyllä jotenkin on sellainen olo itsellä, että kyllä se mestaruus Helsinkiin meni tällä kaudella.

- Vaikka saatiin kyllä kokea erittäin viihdyttävä Veikkausliigakausi tässä mielessä, mestaruuskamppailumielessä. Todella tasainen ja kiva kausi on ollut, mutta kyllä se vähän näyttää siltä, etten jaksa uskoa, että HJK menettää pistettäkään näistä kahdesta viimeisestä pelistä, Hetemaj ennakoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia