AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2023

​"Jos näin pelaa, kaikki on mahdollista" – KuPS ei luovu mestaruustaistosta

​"Jos näin pelaa, kaikki on mahdollista" – KuPS ei luovu mestaruustaistosta

KuPS otti tärkeän voiton sunnuntaina. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

KuPS kaatoi FC Hongan kotonaan sunnuntaina maalein 3-1 vahvan esityksen jälkeen ja on yhä kiinni mestaruustaistossa.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen ennen muuta siihen miten pelaajat olivat valmiita pistämään itsensä likoon.

- Korostin, että tässä pelissä on juostava maalille ja pantava pää ja jalka sellaisiin paikkoihin, joihin ei ehkä aiemmin ole menty. Näin pitäisi toki aina tehdä, mutta nyt myös haettiin oikeasti niitä maaleja, "Honsu" sanoi.

Peli kokonaisuutena oli varsin hyvin KuPS:n hallussa ja ilme miellytti myös päävalmentajaa.

- Jos näin pelaa, niin kaikki on mahdollista. Oltiin hyvä joukkue 90 minuuttia ja Hongalla ei ollut oikeastaan mitään palaa. Näytimme mihin pystymme.

- Vähän on muutettu muotoa, meillä on nyt kaksi pelaajaa pohjalla ja se tuntuu toimivan. Vähän voi ehkä potkia itseään, että ei tehty tätä muutosta aiemmin.

Voiton ja HJK:n Vaasassa kärsimän tappion myötä KuPS:lla on päätöskierroksella HJK:n vieraana vielä mahdollisuus nousta ykköseksi – tosin se vaatii kolmen maalin voittoa.

- Ottelu, jossa on vain mahdollisuuksia ja meillä on nyt europaikka plakkarissa. Meidän pitää vain valmistautua henkisesti. 0-1 siihen ja ehkä HJK alkaa vähän miettiä miten tässä voi käydä…, Honkavaara ennakoi.

Lisää uutisia