AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2023

Marko Rajamäki hehkuttaa draamantäyteistä kautta – ”Olemme nähneet huikean Veikkausliigan”

Marko Rajamäki hehkuttaa draamantäyteistä kautta – ”Olemme nähneet huikean Veikkausliigan”

Marko Rajamäki on nauttinut Veikkausliigakaudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kausi huipentuu lauantaina pelattavaan päätöskierrokseen, josta ei panosta puutu. Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki käy Suplan Veikkausliiga-podcastissa läpi päätöskierroksen panoksia ja kautta.

Veikkausliigassa jännitys säilyi aina päätöskierrokselle saakka, kun sekä mestari että suora putoaja ratkeavat. Lauantaista on tulossa kutkuttava päivä kaikille suomalaisen jalkapallon ystäville.

- On ehdottomasti. Veikkausliiga jälleen kerran, todella mielenkiintoinen sarja kokonaisuutena. Nopeita nostoja sieltä: valmentajia on vaihdettu minun henkilökohtaiseen makuuni jopa liikaa, mutta se tuo omanlaistaan väriä. On nähty isoja nousuja, Vaasan Palloseura näytti alkuun, että ne lähtevät sarjasta kuin telkkä ja ne ottavat lopulta mitalin, Rajamäki perkaa.

- Toistepäin tarinoita: SJK näytti, että on jopa mestaruustaistelussa, niin kääntyy toiseen suuntaan. AC Oulun tuloskunnon kääntyminen, kun valmentaja vaihtui. Tässä olisi joka joukkueesta tarinoita myöskin tuosta keskikastista, Rajamäki jatkaa.

Rajamäki odottaa jo innolla lauantain päätöskierrosta.

- Olemme nähneet huikean Veikkausliigan, mikä tulee nyt sitten päätökseen mestaruuden ja suoran putoajan osalta lauantaina. Se on aika hieno päivä.

Lisää Rajamäen ajatuksia Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. HJK - KuPS on Ruudun studio-ottelu. Helsingin kamppailua voi seurata suorana myös Ylen kanavilta.

Lisää uutisia