AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2023

Suosikkiselostaja Velja Engström: ”Jos KuPS tekee maalin, kuinka HJK:n pakka kestää?”

Suosikkiselostaja Velja Engström: ”Jos KuPS tekee maalin, kuinka HJK:n pakka kestää?”

Mestaruuspatsas odottaa ottajaansa lauantaina Bolt Arenalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga huipentuu lauantaina HJK:n ja KuPS:n kohtaamiseen Töölössä. Ottelu on luonnollisesti Ruutu+:n studion erityistarkkailussa kello 16.15 alkaen.

Ottelun selostaa takuuvarmaan tyyliinsä Velja Engström, joka aistii, että KuPS uskoo itseensä, vaikka kolmen maalin voitto HJK:sta ei kaikkein helpoin tehtävä ole.

- KuPS olisi voinut Honkaa vastaan tehdä helposti pari-kolme lisämaalia, ja oli mielestäni täysin ylivoimainen. Valmentaja Jani Honkavaaran lausunnoista on myös aistinut, että joukkue uskoo itseensä täysin, Engström taustoittaa.

Engström nostaa henkisen puolen asiat ottelun ratkaisijaksi.

- Mitä tapahtuu siinä tilanteessa HJK:n pään sisällä, jos KuPS menee johtoon, kuinka Klubin pakka kestää, hän miettii.

Päättyvää kautta Engström kuvailee huikeaksi.

- Aivan loistavia tarinoita, VPS:n nousu tietysti päällimmäisenä. Samoin voidaan edelleen ihmetellä SJK:n romahdusta yhden miehen lähtöön.

- Pitää myös ehdottomasti nostaa esiin se, että ainoastaan HJK ja KuPS ovat näyttäneet hyötyvän valmentajan vaihdoksesta, ja molemmat valmentajat ovat todella lyhyessä ajassa saaneet joukkueiden suunnan kääntymään. Muualla tämä ei ole rehellisesti sanottuna oikein toiminut, Velja Engström päättää.

Studio-isäntä Lassi Hurskaisen vieraina ovat lauantaina Mika Hilander ja Markku Kanerva. itse ottelu alkaa kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia