AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2023

Nuorela siirsi katseita jo Eurolopputurnaukseen – ”Pelithän ovat vielä kesken”

Nuorela siirsi katseita jo Eurolopputurnaukseen – ”Pelithän ovat vielä kesken”

Jussi Nuorelan tähtäimessä on vielä europelipaikka. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS päätti Mestaruussarjan komeasti kaatamalla paikallisvastustaja SJK:n vieraskentällä 2-0. Ottelun jälkeen vaasalaisten kaulaan ripustettiin pronssimitalit, mutta kausi jatkuu vielä Eurolopputurnauksen finaalissa.

VPS:n vire kesän jälkeen on ollut huikaiseva. Heinäkuun jälkeen se on voittanut 14 ottelua ja pelannut yhden tasan. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela iloitsi pronssimitalista ja ansaitusta voitosta Seinäjoella. Nuorelan mukaan kuitenkin joukkueen pääfokus on edelleen europaikan saavuttamisessa.

- Huippu fiilis. Saimme mitalin viimein kaulaamme, vaikkakin pronssin tuoman euforian koimme jo viime ottelussamme Vaasassa. Pystyimme pelaamaan jälleen hyvän pelin, ja ansaitusti myös sen voitimme. Saimme jatkuvuutta työhömme, sillä pelithän ovat tietysti vielä kesken, Nuorela muistutti VPS:n verkkosivuilla.

- Jatkoimme pelillisesti siitä, mihin viimeksi jäimme. Seuraavaksi meitä odottaa kaksi finaalia puolentoista viikon päästä. Joukkue pelaa parhaillaan pirun hyvin ja itseluottamus on korkealla. Tänään juhlimme, ja sen jälkeen pikkuhiljaa alamme katselemaan, kuka meitä vastaan asettuu eurofinaaliin, Nuorela kertoo.

VPS pelaa seuraavan ottelunsa 5.11. eurolopputurnauksen finaalin merkeissä.

Lisää uutisia