AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2023

"Ryhmän leveyttä pitää hyödyntää" - IFK Mariehamn aikoo käyttää vaihtoja keskiviikkona

"Ryhmän leveyttä pitää hyödyntää" - IFK Mariehamn aikoo käyttää vaihtoja keskiviikkona

Daniel Enqvist on hyvä vaihtoehto Grönvittin alakertaan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn avaa Veikkausliigan karsintaottelut keskiviikkona Gnistanin vieraana, mutta taustalla on mielessä jo myös sunnuntain toinen osaottelu.

Grönvittin puolustuksesta lauantain KTP-ottelussa kolhuja saaneet Jean-Christophe Coubronne ja Mikko Sumusalo eivät lopulta matkanneet joukkueen mukana Helsinkiin, mutta ovat todennäköisesti käytettävissä taas sunnuntaina.

Päävalmentaja Jimmy Wargh ei kuitenkaan ole isommin huolissaan pelaajatilanteesta, vaikka myös Elmo Henriksson ja Jiri Nissinen ovat edelleen sivussa pelikieltojen takia.

- Meidän pitää automaattisesti tehdä pari muutosta avaukseen, kun Sumusalo ja Coubronne pitää korvata. Toisaalta saamme Timin [Lahti] takaisin, mikä on iloinen asia. Minusta myös Daniel [Enqvist] tuli sisään ja pelasi hyvin KTP:ta vastaan, Wargh sanoi Ålandstidningenille.

Tietynlaista kierrättämistä on luvassa myös keskiviikon ottelun sisällä.

- Riippumatta siitä millaiseksi ottelun kuva muodostuu, suunnitelmissa on tehdä tupla- tai jopa triplavaihto jossain 60 minuutin kohdalla, jotta saamme taas tuoreita jalkoja kentälle ja ehkä myös vähän säästelemme joitakuita, joiden odotan olevan avauksessa myös sunnuntaina.

- Meillä on ryhmässä niin hyvin leveyttä, että meidän pitää myös hyödyntää sitä. Pitää muistaa, ettei tämä ole meidän viimeinen ottelumme, vaan vasta ensimmäinen kahdesta, Wargh tähdentää.

Veikkausliigan karsinnan avausosa Gnistan - IFK Mariehamn Mustapekka Areenalla keskiviikkona 25.10. kello 18.30. Myös Veikkausliigan karsintaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia