AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2024

​"Jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa" – IFK Mariehamn pistejahtiin Seinäjoelle

​"Jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa" – IFK Mariehamn pistejahtiin Seinäjoelle

Matias Riikonen on napannut ykkösvahdin paikan Grönvittissä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn suuntasi matkaan kohti Seinäjokea ja perjantain SJK-ottelua jo torstaina valmiina haastamaan sarjataulukon kärkipäässä keikkuvat seinäjokelaiset.

Perjantaina kello 18 alkaen kohtaavia joukkueita erottaa sarjataulukossa yhdeksän pistettä kotijoukkue SJK:n eduksi, tosin IFK Mariehamn on tosin pelannut ottelun vähemmän. Sarjataulukko ei kuitenkaan otteluiden tuloksia ratkaise.

- Toki joukkueiden pistemäärissä on eroa, mutta olemme pelanneet SJK:ta vastaan aiemminkin ja kehittyneet siitä. Jokainen joukkue liigassa voi voittaa kenet tahansa, Grönvitt-maalivahti Matias Riikonen sanoo Ålandstidningenille.

- Tiedän, että edessä on kova ottelu, mutta en ole hermostunut vaan ainoastaan innoissani. Katson vain eteenpäin ja näen, että otamme kolme pistettä mukaamme.

Täksi kaudeksi Maarianhaminaan siirtynyt 22-vuotias Riikonen on viihtynyt IFK:ssa erinomaisesti.

- Olen onnistunut tekemään joitain positiivisia asioita joukkueen eteen, mutta on vielä osa-alueita, joissa voimme kaikki parantaa. Omalta kohdaltani olen pitänyt pelaamisesta IFK Mariehamnissa ja tämä on yleisestikin ottaen hyvä paikka olla.

SJK - IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla perjantaina 31.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia