AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2024

Ilveksen Santeri Haarala luottavaisena Vaasaan – ”Kyllä me se klaarataan”

Ilveksen Santeri Haarala luottavaisena Vaasaan – ”Kyllä me se klaarataan”

Santeri Haarala luottaa omiinsa. (Kuva: Jimi Soinila)

Veikkausliigassa on taas mielenkiintoinen kierros edessä ja kierros saa lennokkaan startin, kun Vaasassa nähdään VPS:n ja Ilveksen välinen kärkiottelu. Ilveksen hyökkääjä Santeri Haarala näkee joukkueella olevan täydet edellytykset voittoon.

Ilves on pelannut kaksi edellispeliään voitoitta, kun se pelasi tasapelin HJK:n vieraana ja hävisi kotonaan KuPS:lle. Haarala ei ole kuitenkaan huolissaan joukkueen tilanteesta.

- En tiedä mikä on kiikastanut. Varsinkin HJK:ta vastaan pelasimme tosi hyvin. KuPSia vastaan ei ehkä, varsinkin kun saimme punaisen, niin se muuttaa peliä. Saimme sen aika aikaisessa vaiheessa tokaa jaksoa. Totta kai se muuttaa peliä. Ei minulla ole sellaista tunnetta enkä ole huomannut joukkueessa, että nyt joku suuresti kiikastaisi. Hyvällä tuurilla olisin KuPS-pelissä laittanut pallon maaliin, eikä olisi päästetty lopussa, niin meillä olisi ihan eri tilanne. Se on pienestä kiinni urheilussa, Haarala pohdiskelee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ilveksen kärkipelit saavat jatkoa, kun se kohtaa seuraavaksi sarjakärki VPS:n. Haarala antaa tunnustusta perjantaiselle vastustajalle.

- No varmasti tulee tosi tiukka peli. VPS on ollut tosi hyvässä vireessä ja todistanut, että ne eivät ole pelkästään viime kauden yhden kauden ihme, vaan ne ovat pystyneet jatkamaan hyvää duunia. Hyviä tuloksia, Haarala kehaisee.

Tulevasta ottelusta Haarala odottaa tasaista, mutta uskoo Ilveksen selviävän ottelusta voittajana.

- Ei tule varmasti helppoa. Veikkaan, että siellä on Vaasassa yleisö hyvin kotijoukkueen takana ja sinne mennä pelaamaan, mutta kyllä olen aika luottavainen meidän hommaan. Kyllä me se klaarataan.

Haarala haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

VPS - FC Inter Lemonsoft Stadionilla perjantaina 7.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia