AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2024

"EIF on yksi ärsyttävimmistä joukkueista" - Gnistanilla kana kynimättä viime kaudelta

"EIF on yksi ärsyttävimmistä joukkueista" - Gnistanilla kana kynimättä viime kaudelta

Jiri Koski odottaa tunteikasta peliä Tammisaaressa. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Gnistanin maalivahti Jiri Koski odottaa innolla toisen nousijajoukkueen EIF:n kohtaamista lauantaina.

Viime kierroksella Gnistan palasi voittokantaan, kun oulunkyläläiset kaatoivat FC Lahden kotonaan maalein 2-1. Edellisissä otteluissa torjuntavastuuta kantanut Gnistan-vahti Koski näki kamppailussa paljon hyvää, mutta myös kehitettävää tulevaa varten.

– Nousijajoukkueiden välinen kamppailu tuo aina varmasti oman mausteensa, mutta tässä tapauksessa maustetta tulee vielä normaalia enemmän.

- EIF vei meiltä suoran nousun viime vuonna ja uskon, että monella pelaajalla pukukopissa on kana kynittävänä niiltä ajoilta. Kentällä varmasti näkyy tunteiden täyteinen peli, Koski toteaa.

Tämän päivän ottelu Tammisaaressa on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tämän vuoden Veikkausliigassa. Talvella Gnistan nappasi EIF:sta komean 5-2-voiton Liigacupin kamppailussa. Koski kokee EIF:n inhottavaksi vastustajaksi.

– EIF on yksi kauden ärsyttävimmistä joukkueista. He muuttavat pelaamistaan vastustajan mukaan ja myös pelin sisällä jonkin verran. Heitä vastaan pitää olla kokoajan valmis reagoimaan ja löytää keinot voittaa.

EIF - Gnistan Ekenäs Sparbank Arenalla lauantaina 8.6. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia