AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2024

Tammisaaressa kirjoitettiin historiaa – KuPS nousi yksin sarjakärkeen

Tammisaaressa kirjoitettiin historiaa – KuPS nousi yksin sarjakärkeen

Katsomoissa riitti jännitettävää jälleen viikonloppuna. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Veikkausliigakausi 2024 lähestyy hyvää vauhtia runkosarjan puoliväliä ja viikonloppuna pelattiin jälleen täysi ottelukierros, jolta ei panoksia puuttunut.

Kierros lähti vauhdilla käyntiin jo perjantaina alkuillasta, kun otteluita pelattiin Valkeakoskella, Lahdessa ja Vaasassa kello 18 ja vielä neljäs ottelu Helsingissä kaksi tuntia myöhemmin. Lauantaina pisteistä taistellaan kello 17 Tammisaaressa ja Kuopiossa pelattavissa otteluissa.

Perjantain otteluissa FC Haka otti tärkeän voiton IFK Mariehamnista ja FC Inter jatkoi orastavaa nousua hakemalla voiton FC Lahdesta. Kärkipään kamppailussa VPS ja Ilves jakoivat pisteet Lemonsoft Stadionilla. Illan ottelussa HJK nousi tappioasemasta komeaan voittoon SJK:sta.

Lauantaina tämän kauden nousijajoukkueet EIF ja Gnistan kohtasivat ensi kertaa Veikkausliigassa ja EIF otti loppuhetkien maalilla historiallisen ensimmäisen pääsarjavoittonsa. KuPS isännöi AC Ouluaja nousi voitolla yksin sarjataulukon kärkeen.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 7.6.
18.00 FC Haka – IFK Mariehamn 2-0 (1-0)
18.00 FC Lahti – FC Inter 0-2 (0-1)
18.00 VPS – Ilves 1-1 (1-0)
20.00 HJK – SJK 4-1 (1-1)

Lauantai 8.6.
17.00 EIF – Gnistan 1-0 (0-0)
17.00 KuPS – AC Oulu 4-1 (1-0)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia