AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 24.6.2024

VPS-luotsi Jussi Nuorela ennakoi tiukkaa cup-taistoa - "Kumpi saa pelistä enemmän oma näköisensä"

VPS-luotsi Jussi Nuorela ennakoi tiukkaa cup-taistoa - "Kumpi saa pelistä enemmän oma näköisensä"

Jussi Nuorela odottaa derbyyn pieniä marginaaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa Suomen Cupin kuudennella kierroksella Seinäjoelle, kun se saa vastaansa SJK:n. Kyseisessä cupin Pohjanmaan derbyssä vain toinen joukkueista etenee jatkoon, joten panokset tiistain kohtaamisessa ovat jälleen korkealla.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela odottaa tiistain ottelusta tiukkaa vääntöä. Nuorelan mukaan muutamilla yksityiskohdilla tulee olemaan suuri rooli ottelun ratkaisemista ajatellen.

- Voisi etukäteen kuvitella, että matsissa ei nähdä kovinkaan paljon maalipaikkoja, joten pelin ratkaisee se, kumpi joukkue on omista paikoistaan tehokkaampi. Pelistä tulee varmasti tiukka taistelu, Nuorela ennakoi.

- Cupin pelit ovat tietysti aina oma lukunsa, sillä matsit ovat aina kerrasta poikki, ja täten ainoastaan voitolla on merkitystä. Tiistaina kaksi hyvin erilaista pelitapaa toteuttavaa joukkuetta kohtaavat, ja ottelussa myös ratkaisee, kumpi joukkue saa pelistä enemmän oman näköisensä.

Nuorela näkee SJK:n olevan vahvoilla etenkin pallollisessa pelaamisessa, ja mainitsee joukkueen rotaatiopelaamisen olevan Raidalle mahdollisesti hankalaa, mikäli seinäjokiset saavat vaihteensa päälle.

- SJK on parantanut pelaamista kauden edetessä, ja tällä hetkellä joukkue toteuttaa etenkin pallollista pelaamistaan todella laadukkaasti. Siinä he ovat myös sarjan parhaimmistoa.

- SJK kuuluu sarjassa niihin joukkueisiin, jotka vaihtavat pelaajien paikkoja matsien aikana rotaatiopelaamisen kautta. Jos he saavat pelinsä rullaamaan tiistaina, se tulee olemaan meille hankalaa, Nuorela arvelee.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu SJK - VPS tiistaina 25.6. kello 19.00 OmaSp Stadionilla. Kaikki Suomen Cupin 6. kierroksen ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia