AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 25.6.2024

​"Aina lähdetään voittamaan, se on helppo tavoite" – HJK metsästää cupin jatkopaikkaa EIF:n vieraana

​"Aina lähdetään voittamaan, se on helppo tavoite" – HJK metsästää cupin jatkopaikkaa EIF:n vieraana

HJK hakee cupin jatkopaikkaa EIF:n vieraana. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK matkaa keskiviikkona Tammisaareen, jossa ottelussa EIF:aa vastaan panoksena on paikka Suomen Cupin puolivälierissä.

HJK:lla on edelleen muutamia poissaoloja, mutta päävalmentaja Toni Korkeakunnas on pelaajatilanteeseen keskiviikon alla suhteellisen tyytyväinen.

- Kohtuullisen hyvä tilanne on, joitain vaivoja ja Lucas Lingman on poissa pelistä, vaikka mistään pidemmästä ei pitäisi olla kysymys. Brooklynit ja Ylitolvat ja kumppanit alkavat tulla takaisin ja Georgios Kanellopoulos on jo nyt mukana, "Toke" kertoi HJK TV:lle.

Korkeakunnas lupailee edellisotteluitten tapaan vastuuta nuorillekin pelaajille, mutta korostaa, että mitään kompromisseja ei tehdä ja tavoitteita on vain yksi.

- Vahvalla kokoonpanolla lähdetään, kuten HJK:ssa aina. Kaikkia pelejä lähdetään voittamaan, se on tavallaan aika helppo tavoite ja cupissa se on vielä kerrasta poikki.

Ottelutahti on tiivis ja edessä häämöttävät myös jo eurocup-karsinnatkin – mutta vasta horisontissa.

- Nyt keskitytään cupiin. Sitten meillä on kaksi todella tärkeää liigaottelua – ja toivottavasti myös toinen cupin peli – ennen europelejä, Korkeakunnas muistuttaa.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu EIF - HJK keskiviikkona 26.6. kello 18.30 Ekenäs Sparbank Arenalla. Kaikki Suomen Cupin 6. kierroksen ottelut suorina lähetyksinä Ruudusta.


Lisää uutisia