AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2024

AC Oulun uuden valmennusjohdon debyytti Veikkausliigassa - "Aika rohkea haku"

AC Oulun uuden valmennusjohdon debyytti Veikkausliigassa - "Aika rohkea haku"

Konstantinos Bratsos debytoi Veikkausliigassa päävalmentajana perjantaina.

Ruudun viikon studio-ottelun isketään kynnet kiinni AC Oulun ja KuPS:n väliseen otteluun. Joukkueiden muuttuneet tilanteet tarjoavat herkulliset lähtökohdat ottelulle.

AC Oulun kausi on ollut vaikea ja viime kierroksen jälkeen se vaihtoi koko valmennusjohtonsa ja uudeksi päävalmentajaksi palkattiin kreikkalainen Konstantinos Bratsos. KuPS aloitti kautensa hienosti ja pelasi 11 ensimmäistä ottelua ilman tappioita, mutta kahdesta edellispelistä on tuloksena kaksi häviötä.

- Todella mielenkiintoinen ottelu. Toinen yrittää kääntää kauden kurssia ja toinen yrittää kääntää viimeaikaista kurssia. AC Oululla saattaa olla yllättäviä muutoksia luvassa ja heidän pelinsä on arvoitus varmasti myös KuPS:lle.

- Kahden peräkkäisen tappion myötä KuPS puolestaan tarvitsee voittoja. Kaksi edellistappiota - erityisesti edellinen HJK-tappio - varmasti syövät ja he haluavat muuttaa taas oman kurssinsa, Ruudun asiantuntija David Ramadingaye alustaa studio-ottelun lähtökohtia.

AC Oulu vaihtoi edellisen Veikkausliigaottelun jälkeen koko valmennusjohtonsa ja Bratsos toi mukanaan kreikkalaisen taustaryhmän.

- Täytyy myöntää, että aika rohkea haku. He ovat varmasti tarkkaan kartoittaneet eri vaihtoehtoja ja päätyivät Bratsosiin. Vielä on liian aikaista sanoa mitään, mutta varmasti tietynlainen piristysruiske. Vähän erilainen koutsiryhmä ja erilaisia ideoita, Ramadingaye pohtii.

AC Oulu-FC Lahti Raatin stadionilla perjantaina 28.6. kello 20.00. Ruudun studio-osuus pyörähtää käyntiin kello 19.15. Ramadingayen rinnalla asiantuntijana nähdään Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja isäntänä toimii Lassi Hurskainen.

Lisää uutisia