AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2024

Ruudun TV-ottelussa mielenkiintoiset lähtökohdat – ”Ei tule KuPS:lle helppoa”

Ruudun TV-ottelussa mielenkiintoiset lähtökohdat – ”Ei tule KuPS:lle helppoa”

KuPS ja AC Oulu iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Niklas Pehkonen)

Veikkausliigakierros starttaa käyntiin perjantaina kahdella ottelulla. Ruudun studio-otteluna pureudutaan AC Oulun ja KuPS:n väliseen otteluun.

Pelkästään sarjataulukkoa katsoessa KuPS lähtee tulevaan kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta sarjataulukko ei aina kerro koko totuutta. AC Oulu vaihtoi edelliskierroksen jälkeen valmennusjohtonsa, kun Konstantinos Bratsosin johtama kreikkalaiskolmikko otti joukkueen ohjat käsiinsä.

KuPS puolestaan jatkaa edelleen Veikkausliigan kärkipaikalla, mutta sillä on allaan kaksi tappiota. Molemmat joukkueet ovat hieman uuden edessä otteluun lähdettäessä.

- AC Oululla on mielenkiintoinen tilanne, sillä heillä on ollut vaikea alkukausi ja vasta yksi voitto. Tämä on Oulun kotipelissä ja kenttä heikossa kunnossa. He kuitenkin voittivat siellä HJK:n ja toisaalta KuPS hävisi omassa edellisottelussaan HJK:lle. KuPS on varmasti vihainen edellisen tappion jälkeen ja haluaa mennä takaisin kärkeen, Ruudun studioisäntä Lassi Hurskainen aloittaa ennakoinnin.

- AC Oulu lähtee peliin uuden valmennusryhmän kanssa ja se tuo joukkueelle ihan hirveästi uutta draivia. Sillä on valta psyykkinen merkitys ja kaikki haluavat näyttää uusille valmentajille, että he ansaitsevat pelata. Ei tule KuPS:lle helppoa, se on varma. Molemmilla joukkueilla on vielä voitto Suomen Cupista alla, joten itseluottamus on molemmilla korkealla, Hurskainen käy läpi ottelun ennakkoasetelmia.

Hurskaisen lisäksi studiossa nähdään Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja David Ramadingaye. Ottelun jälkeen päästään pureutumaan taas ajankohtaisiin aiheisiin syvällisemmin nojatuolisessiossa.

Ottelu alkaa kello 20.00 ja studiossa keskustelu käynnistyy jo kello 19.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia