AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 1.7.2024

Luquinhas sopimukseen FC Lahden kanssa - päävalmentaja Duartelle tuttu pelaaja vahvistukseksi

Luquinhas sopimukseen FC Lahden kanssa - päävalmentaja Duartelle tuttu pelaaja vahvistukseksi

Luquinhas AC Oulun väreissä kaudella 2023. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja brasilialainen Luquinhas ovat solmineet pelaajasopimuksen. Sopimus ulottuu kauden 2025 loppuun saakka.

Luquinhas, pidemmältä nimeltään Lucas Morais, saapui Eurooppaan vuonna 2018. Ensimmäinen seura löytyi Norjasta, jossa brasilialainen pelasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Kongsvinger IL:ssa. Kongsvingeristä hän saapui Suomeen ja IF Gnistaniin. AC Oulu hommasi hänet Ykkösestä ja Luquinhas pelasi Oulussa kahden kauden aikana 39 liigaottelua Ricardo Duarten alaisuudessa ennen paluutaan kotimaahan. Nyt Luquinhas on lyhyen tauon jälkeen jälleen Suomessa, tällä kertaa FC Lahden riveissä.

– Olen onnellinen, kun seura otti yhteyttä, sillä haluan pelata. Uskon, että oli hyvä valinta palata Suomeen. Lahti on ollut minulle hyvä paikka ja muistan, kun AC Oulun kanssa pelasimme täällä. Istuin penkillä ja Bubacar Djaló teki aivan hullun maalin. Tulin kentälle ja hankin pilkun ja muistaakseni voitimme pelin 2–1, joten Lahti on ollut minulle hyvä paikka, Luquinhas kertoo.

Tekninen Luquinhas on pallon kanssa taitava. Hän kykenee tuomaan palloa ylös omilla vahvuuksillaan. Lisäksi hän löytää kanssapelaajat linjojen välistä. Nöyrä brasilialainen haluaa tehdä töitä joukkueen eteen.

– Tulen tekemään kaikkeni joukkueen eteen. Haluan auttaa joukkuetta omalla panoksellani. Haluan, että käännämme tämän tilanteen yhdessä joukkueen ja kannattajien kanssa paremmaksi, brasilialainen päättää.

Lisää uutisia