AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 3.7.2024

Bubacar Djaló siirtyy uusiin haasteisiin - jäähyväiset FC Lahdelle 14.7. AC Oulu -ottelussa

Bubacar Djaló siirtyy uusiin haasteisiin - jäähyväiset FC Lahdelle 14.7. AC Oulu -ottelussa

Bubacar Djaló nousi FC Lahden kannattajien suosikiksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikenttämies Bubacar Djaló siirtyy uusiin haasteisiin heinäkuun puolivälissä.

Djaló saapui Lahteen viime kaudeksi ja pelasi nappikauden. Hän voitti koko Veikkausliigan Ruutu-tähtipörssin ja pelasi 22 ottelua. Tällä kaudella portugalilainen on pelannut seitsemän liigaottelua.

Kannattajien suursuosikiksi FC Lahdessa noussut Bubacar Djaló nautti ajastaan Lahdessa. Keskikenttämies on innoissaan uudesta haasteesta, mutta samalla hän on myös hieman surullinen jättäessään kaupungin taaksensa. Djaló kiittää kannattajia tuesta, jota hän on saanut puolentoista kauden aikana.

– Nyt on aika uudelle haasteelle. Olen kuitenkin hieman surullinen, sillä Lahti on tuntunut kodilta ja kaikki ovat olleet ystävällisiä. Olen kokenut oloni täällä tervetulleeksi. Haluankin kiittää joukkuekavereitani ja taustoja ja koko seuraa.

- Minulla on ollut kannattajiin läheinen suhde ja kannattajat tulevat aina olemaan sydämessäni. Haluan kiittää kannattajia siitä tuesta, jonka olen saanut. Toivottavasti näemme vielä jonain päivänä, Djaló kiittää.

Djalón viimeiseksi otteluksi jää FC Lahden ja AC Oulun välinen liigaottelu Hiihtiksellä sunnuntaina 14.7. FC Lahti saa siirrosta korvauksen.

Lisää uutisia