AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2024

Ilves vahvisti maalivahtiosastoaan - Ville Seppä loppukauden sopimukseen

Ilves vahvisti maalivahtiosastoaan - Ville Seppä loppukauden sopimukseen

Ville SEppä siirtyy loppukaudeksi Ilveksen vahvuuteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves vahvistaa maalivahtiosastoaan Ville Sepällä, 28, jonka sopimus kattaa loppukauden.

Alkukauden FC Interin sopimuspelaajiin kuulunut Ville Seppä pelasi turkulaisjoukkueen paidassa kahdessa harjoitusottelussa, kahdessa Suomen Cupin ottelussa ja kahdessa Veikkausliigaottelussa. Uransa ensimmäisessä Veikkausliiga-ottelussa FC Hakaa vastaan 17.6. maalivahti pelasi nollapelin maalittomana päättyneessä kamppailussa. Ensimmäisen voittonsa hän torjui 28.6. FC Interin kaataessa VPS:n maalein 3–1.

Kaksi edellistä kautta Seppä vietti Ykkösessä KPV:ssa, jonka ohella hänet on nähty aiemmin Suomen toisella sarjatasolla myös FF Jaron paidassa. Ulkomailta 185-senttiselle maalivahdille on kertynyt kokemusta kolmesta ruotsalaisseurasta.

Loppukaudeksi Ilvekseen siirtyvä Seppä saapuu Tampereelle intoa täynnä.

– Innoissani olen tietysti sopimuksesta, on erinomaiset fiilikset. Maalivahtina näkisin itseni rohkeana ja aggressiivisena. Ilveksessä on upeat olosuhteet ja stadion ylipäätään, niin on hienoa tulla tänne, kommentoi Seppä.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Miika Takkula sanoo Ilveksen saavan heti pelivalmiudessa olevan maalivahdin.

– Pelitahdin tiivistyessä lähdimme vahvistamaan maalivahtiosastoamme, jotta saamme aina kokoonpanoomme kilpailukykyisen kaksikon niin Veikkausliigan ja europelien kuin myös Miesten Kakkosen otteluita silmällä pitäen. Ne ovat kaikki kilpailuina seurallemme strategisesti tärkeitä.

- Ville Seppä on kotimaan kentillä kokenut ja laadukas maalivahti, jonka ominaisuudet sopivat hyvin Ilveksen pelitapaan. Plussana myös, että hän on harjoitellut hyvin koko kauden FC Interin mukana, minkä myötä hänellä on hyvät valmiudet hypätä meidän mukaamme kesken kauden, toteaa Takkula.

Lisää uutisia