AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2024

​Veljekset vastakkain sunnuntaina? – Otto Huuhtanen pätkäsopimuksella EIF-maalille

​Veljekset vastakkain sunnuntaina? – Otto Huuhtanen pätkäsopimuksella EIF-maalille

Otto Huuhtanen pelaa EIF:ssa ainakin sunnuntain ottelun.

Sunnuntain ottelussa EIF – FC Inter nähdään hyvin todennäköisesti harvinainen tapahtuma, kun kaksi veljestä pelaa vastapuolilla maalin suulla.

EIF on reagoinut nopeasti ykkösmaalivahti Ramilson Almeidan pelikieltoon ja hankkinut Ilveksestä lyhyellä sopimuksella riveihinsä Otto Huuhtasen. Huuhtasen sopimus kattaa tässä vaiheessa ainoastaan Inter-ottelun ja jatko on avoinna.

- On selvää, että olen valmis liittymään EIF:aan loppukaudeksi, mutta siitä neuvotellaan urheilujohtaja Peter Haglundin kanssa Inter-ottelun jälkeen, Huuhtanen kertoo.

Huuhtanen vartioi EIF-maalia joka tapauksessa sunnuntaina ja vastapuolella Interin tolppien välissä nähtäneen pikkuveli Eetu.

- No joo, olemme puhuneet keskenämme ottelusta, Otto Huuhtanen sanoo.

Ilves-uransa enimmäkseen lainapesteillä toisaalla viettänyt Huuhtanen ei hyppää ihan tuntemattomaan Tammisaareen tullessaan.

- Tunnen EIF:aa jonkin verran. Olin täällä Ilveksen kanssa viime vuonna ja pelasin Ykkösessä MP:ssä EIF:aa vastaan Mikkelissä.

EIF - FC Inter Ekenäs Sparbank Arenalla sunnuntaina 14.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: EIF:n tiedote
Lisää uutisia