AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2024

"Kuulin stadionin vain räjähtävän huutoon" - Evangelos Patoulidis ylisti Tehtiksen tunnelmaa derbyssä

"Kuulin stadionin vain räjähtävän huutoon" - Evangelos Patoulidis ylisti Tehtiksen tunnelmaa derbyssä

Evangelos Patoulidis karkaa voittomaalin tekoon maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantainen Pirkanmaan derby tuskin unohtuu hetkeen ainakaan Hakan kannattajilta joukkueen puristettua lisäajalla 4-3-voiton Ilveksestä.

Ottelun vaiheet eivät jättäneet katsojia kylmäksi ja Haka sekä Ilves tarjosivat viihdyttävän, jännittävän ja tunnerikkaan huippukamppailun, jossa tilanteet vaihtelivat ja yleisö sai jännittää heti ensiminuuteista loppuvihellykseen. Lisäajalla voittomaalin viimeistellyt Evangelos Patoulidis oli yhtä hymyä ottelua kerratessaan.

– Mikä ottelu! Todella intensiivinen peli. Haluat aina voittaa derbyt seuralle ja tehdä kannattajat ylpeiksi. Onnistuimme siinä. Todella kova ottelu ja olen voitosta todella iloinen, Patoulidis iloitsi.

– Olemme joukkue, joka ei koskaan anna periksi. Meillä on hyvä asenne ja mielestäni näytimme sitä jälleen. Oli uskomatonta voittaa lisäajan maalilla. Käsittämätön tunne. Olen niin iloinen.

Tehtaan kentälle oli pakkautunut peräti 4347 katsojaa, joka on suurin yleisömäärä tällä vuosituhannella. Viimeksi Tehtiksellä oli enemmän katsojia vuoden 1999 mestaruusottelussa HJK:ta vastaan. Patoulidis antoi yleisölle kiitosta.

– Se oli hullua. Katsomossa oli uskomaton tunnelma. Vaikka olimme tauolla tappiolla, tiesimme nousevamme takaisin mukaan. Kannattajamme siivittivät meitä läpi ottelun. Kun tein viimeisellä minuutilla maalin, niin kuulin stadionin vain räjähtävän huutoon ja se tuntui niin hyvältä.

Lisää uutisia