AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 22.7.2024

Inter ja Gnistan tasapeliin kierroksen päätteeksi - HJK, KuPS ja SJK jatkavat kärkikolmikkona

Inter ja Gnistan tasapeliin kierroksen päätteeksi - HJK, KuPS ja SJK jatkavat kärkikolmikkona

HJK otti arvokkaan voiton Hakasta. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Veikkausliigan runkosarja on jo viimeisellä kolmanneksellaan ja viikonloppuna pelattiin täysi ottelukierros, jossa panoksia oli riittämiin jokaisessa kamppailussa.

Lauantaina pelattiin kaksi ottelua. AC Oulu ja EIF kohtasivat sarjataulukon häntäpään kannalta erittäin merkittävässä ottelussa ja pisteet jäivät Ouluun. HJK isännöi FC Hakaa klassikko-ottelussa, jossa ratkottiin myös sijoituksia aivan sarjataulukon kärjessä. HJK:n voitto nosti Klubin ainakin toviksi yksin sarjataulukon piikkipaikalle

Sunnuntaina Veikkausliigaa pelataan iltapäivästä iltaan, sillä ottelut Maarianhaminassa, Tampereella ja Kuopiossa pelataan käytännössä yksi toisensa perään. Myös näissä kolmessa ottelussa on paljon pelissä sarjataulukon molempien päiden osalta. SJK haki voiton IFK Mariehamnista, kuittasi alkukauden tappionsa ja nousi HJK:n rinnalle kärkeen. Ilves puolestaan nousi vajaallakin pelaten voittoon VPS:sta. Illan ottelussa KuPS otti voiton ja nousi puolestaan jälleen kärkipaikalle.

Kierros päättyi maanantaina Turkuun, jossa Gnistan nousi kahdesti takaa tasoihin FC Interin vieraana ja pisteet jaettiin.

Kauden 2024 runkosarja on edennyt jo viimeiselle kolmannekselleen ja viimeistään nyt aletaan ratkaista paikkoja kuuden parhaan Mestaruussarjassa ja Haastajasarjassa - katso alla olevasta kaaviosta tarkemmin kauden etenemisestä runkosarjan jälkeen.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Lauantai 20.7.
17.00 AC Oulu – EIF 2-0 (0-0)
17.00 HJK – FC Haka 2-0 (1-0)

Sunnuntai 21.7.
15.00 IFK Mariehamn – SJK 0-4 (0-0)
17.00 Ilves – VPS 3-2 (1-2)
18.30 KuPS – FC Lahti 1-0 (0-0)

Maanantai 22.7.
18.00 FC Inter – Gnistan 2-2 (1-1)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia