AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 22.7.2024

"Olemme varmasti entistä sisuuntuneempia" - Gnistanin Juhani Ojala voitto mielessä Interin kimppuun

"Olemme varmasti entistä sisuuntuneempia" - Gnistanin Juhani Ojala voitto mielessä Interin kimppuun

Juhani Ojala odottaa viihdyttävää ottelua Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan tekee paluun pelikentille maanantaina Turussa, kun joukkue kohtaa FC Interin vierasottelussa.

Mustapekka Areenan tulipalon johdosta keltapaitojen lähtökohdat kamppailuun poikkeavat normaalista ja tämän allekirjoittaa myös urallaan paljon nähnyt puolustaja Juhani Ojala.

– Kieltämättä on ollut hämmentynyt olo viime päivinä, koska tulipalon takia meillä ei ole selkeää tukikohtaa ja esimerkiksi kaikki varusteemme paloivat. Olosuhteet huomioiden olemme kuitenkin pystyneet keskittymään ja valmistautumaan matsiin hyvin.

Joukkuehenki on ollut yksi Gnistanin vahvuuksista kauden aikana ja Ojala kokee, että Mustapekka Areenan tragedia ei ole vaikuttanut negatiivisesti fiilikseen joukkueen sisällä.

– Koen, että joukkuehenki on ollut hyvä koko kauden ajan. Ikävä tapahtuma ei ole tuonut siihen muutosta ja olemme varmasti entistä sisuuntuneempia kaikkien näiden tapahtumien jälkeen.

Illan vierasottelun vastustaja Inter on pelannut nousujohteisen kauden ja viime viikkojen aikoina turkulaiset ovat nousseet mukaan taistelemaan paikasta ylemmässä loppusarjassa. On siis odotettavissa, että tänään kentällä nähdään itseluottamusta huokuva kotijoukkue, joka haluaa jatkoa viiden ottelun voittoputkelleen (kaikki kilpailut huomioiden). Interin viime aikojen hyvät otteet eivät kuitenkaan vaikuta Gnistanin tavoitteeseen ottelun suhteen.

– Inter on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Odotan yleisön näkevän avoimen ja viihdyttävän kamppailun, josta lähdemme tietysti hakemaan kolmea pistettä, Ojala päättää.

FC Inter - Gnistan Veritas Stadionilla maanantaina 22.7. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia