AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2024

Kapteeni Petteri Pennanen jatkaa KuPS:ssa myös kaudella 2025 - kaksi pelaajaa jättää seuran

Kapteeni Petteri Pennanen jatkaa KuPS:ssa myös kaudella 2025 - kaksi pelaajaa jättää seuran

KuPS on iso asia Pete Pennaselle. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

Kuopion Palloseura on käyttänyt Petteri Pennasen pelaajasopimukseen sisältyneen optioehdon, joka kattaa kauden 2025.

33-vuotias mestarikapteeni Petteri Pennanen oli talven aikana toreilla paljon puhuttu mahdollinen paluumuuttaja ja kuopiolaisyleisö sai mitä halusi: Pennasen sopimus julkaistiin 28. helmikuuta. Kapteeninnauha kädessään "Pete" on saanut pelaajat lentoon ja mies itse on viimeistellyt pelaamassaan Veikkausliigakauden 15 ottelussaan neljä maalia ja syöttänyt kaksi täysosumaa.

Monipuolinen keskikentäntaikuri on ollut paluustaan enemmän kuin onnellinen.

- Olen nauttinut todella paljon olla takaisin Kuopiossa ja KuPS:ssa. Lähtökohtana henkilökohtaisesti oli pystyä taas nauttimaan pelaamisesta mikä on toteutunut täysin ja totta kai menestyä. Alkukauden aikana on pelattu itsemme siihen asemaan, että menestymiseen on kaikki avaimet käsissä, kun syksy pikkuhiljaa lähenee. Ehkä eniten mieltä on kumminkin lämmittänyt katsomosta tullut kannustus ja tuki. Tuota meininkiä oli monta vuotta ikävä ja nyt siitä on päässyt taas nauttimaan ja onneksi saa nauttia myös jatkossa, kertoo Pennanen.

Kuopion Palloseura käytti Petteri Pennasen optioehdon jo hyvissä ajoin, sillä kuopiolaisyleisön lisäksi myös seura luottaa mieheen täysin.

- Iso kiitos seuralle luottamuksesta, että yhteinen matka jatkuu myös ensi kaudella. Varmasti jotain on tullut tehtyä myös pelikentällä oikein, kun ilmoitus option käytöstä tuli jo paljon ennen sovittua päivämäärää. Samaan aikaan tässä myös tuntee isoa ylpeyttä, että saa jatkaa uraa seurassa minkä merkitystä itselle on turha alkaa yrittää edes sanoiksi muotoilemaan, kiittää Pennanen.

Samalla Kuopion Palloseuran ja kahden sopimuspelaajan tiet erkanevat.

Kuopion Palloseuraan alkuvuodesta 2023 saapunut keskuspuolustaja Justin Bakker ja KuPS ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä. Hollantilaispuolustaja koki loukkaantumisen viime kesänä ja on kuntouttanut itseään kohti pelikuntoa kotimaassaan.

Alkukaudesta Kuopioon saapui 20-vuotias hyökkääjä Muritala Mohammed, joka ei kuitenkaan onnistunut tekemään läpimurtoa pelaavaan kokoonpanoon. Nuoren nigerialaispelaajan pelaajasopimus oli voimassa heinäkuun puoleenväliin asti, jonka jälkeen osapuolilla oli optio jatkaa sopimusta pidemmälle. Seura ja pelaaja kuitenkin katsoivat, että tässä kohti ei kannattanut käyttää sopimuksessa olevaa optiota.

Lisää uutisia