AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2024

Piste Seinäjoelta pettymys FC Lahdelle - "Meidän pitäisi olla kaukana putoamistaistelusta"

Piste Seinäjoelta pettymys FC Lahdelle - "Meidän pitäisi olla kaukana putoamistaistelusta"

Ricardo Duartea jäi kaivelemaan voiton karkaaminen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saalisti arvokkaan vieraspisteen Seinäjoen Jalkapallokerholta. Värikkään ottelun lopputulokseksi kirjattiin lukemat 5–5.

FC Lahti nousi kolmesti takaa tasoihin, mutta oli sen jälkeen kahdesti itse johdossa, kunnes SJK lopulta nousi jälleen tasoihin.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ricardo Duarte oli lopulta pettynyt pisteeseen. Kolme pistettä oli Lahden näpeissä, mutta kaksi pisteistä valui jälleen lopussa. Duarte iloitsi, että viikolla harjoitellut murtautumismallit näkyivät, mutta toisaalta hän oli pettynyt viiteen päästettyyn maaliin.

– Tällaisella pelillä, mitä ajoittain esitimme, meidän pitäisi olla kaukana putoamistaistelusta. Ottelussa oli kaikkea, jopa keltaiset kortit menivät tasan. Askel, jonka olemme ottaneet on lupaava, mutta meillä alkaa loppumaan aika. Piste on pettymys, koska johdimme ottelua. Peli oli meidän näpeissämme, mutta jälleen voitto lipesi sormistamme ja tiputimme kaksi pistettä. Näillä pisteillä, joita olemme tiputtaneet, olisimme ihan erilaisessa tilanteessa.

Haluttuja asioita FC Lahden pelissä näkyi paljon, mutta oman pään pelaaminen jätti toivomisen varaa.

- Pelaajat näyttivät kuitenkin massiivista sydäntä. Nousimme takaa pariin otteeseen. Viikolla teemana oli maalipaikkojen luominen ja olen iloinen, että se näkyi. Kolikon toinen puoli on kuitenkin se, että päästimme viisi. Valitettavasti saimme vain pisteen, nyt kohti seuraavan jättiläisen kaatoa, Duarte summasi.

Lisää uutisia