AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 1.8.2024

Momodou Sarr siirtyy Gnistanista Tanskaan - "Olemme iloisia hänen puolestaan"

Momodou Sarr siirtyy Gnistanista Tanskaan - "Olemme iloisia hänen puolestaan"

"Mudun" ura jatkuu Tanskassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan ja tanskalainen Kolding IF ovat päässeet yhteisymmärrykseen Momodou "Mudu" Sarrin siirrosta Tanskan 2. korkeimmalle sarjatasolle.

Sarr siirtyi Ilveksestä Gnistanin riveihin kesken kauden 2022. Hän kuului alusta lähtien Joonas Rantasen valmentaman Gnistanin avainpelaajiin ja vastuuta on piisannut myös Jussi Leppälahden alaisuudessa.

Kipinäyhteisön nopeudellaan ja työmoraalillaan hurmannut "Mudu" pelasi Gnistanissa kaikkiaan 34 Ykkösen ja 17 Veikkausliigan ottelua, joissa maaleja syntyi Ykkösen tasolla 11 ja Liigatasolla yksi osuma. Sarrin viimeiseksi palvelukseksi Kipinälle jää loistava esityö Tim Väyrysen iskemään osumaan Hakan vieraana.

IF Gnistanin urheilutoimenjohtaja Jarkko Jokiranta kommentoi Sarrin siirtoa.

– Olemme todella iloisia Mudun puolesta. Hän on kehittynyt paljon Gnistanissa ollessaan, ja hänen tavoitteenaan on ollut päästä ulkomaille. On hienoa, että tämä tavoite toteutui nyt. Tavoitteenamme on kehittää pelaajia Oulunkylässä ja auttaa heitä kohti isompia areenoita.

- Mudu on hyvä esimerkki tästä. Hän on saavuttanut tämän tekemällä todella paljon töitä kehittymisensä eteen, Jokiranta sanoo.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia