AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2024

"Pelin taso on todella laadukasta" - paluu Veikkausliigaan on maistunut Gnistanin Tim Väyryselle

"Pelin taso on todella laadukasta" - paluu Veikkausliigaan on maistunut Gnistanin Tim Väyryselle

Tim Väyrynen viihtyy jälleen Veikkausliigakentillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistaniin Sveitsin toisella sarjatasolla pelaavasta FC Vaduzista siirtynyt 31-vuotias Tim Väyrynen avasi maalitilinsä uudessa seurassaan heti toisessa ottelussa, kun hän viimeisteli voittomaalin FC Hakan verkkoon viime viikon viikonloppuna.

Voitto ottelusta maistui luonnollisesti koko joukkueelle sekä tuoreelle Kipinä-hyökkääjälle.

– Oli hienoa tehdä maali Gnistan-paidassa, ja onneksi se oli vielä tärkeä voittomaali. Valkeakoskelta hakemamme kolme pistettä olivat kovan työn takana ja koko joukkue onnistui erinomaisesti, Väyrynen kertaa edellisottelua.

Muutaman vuoden tauon jälkeen kotimaan kentille palannut hyökkääjä kokee Veikkausliigassa pelattavan viihdyttävää ja yleisölle ystävällistä futista.

– Paluu Suomeen on tuntunut hyvältä. Pelin taso on todella laadukasta, ja mielestäni ottelut ovat olleet tapahtumarikkaita. Fanit ja muu yleisö ovat varmasti viihtyneet. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee tänään Töölöön kannustamaan Gnistanin voittoon.

Viime kauden sensaatiojoukkue VPS lähtee otteluun sarjan kuntopuntarin peräpäästä, mutta edellisellä kierroksella joukkue sai katki useamman ottelun tappioputken, kun se kaatoi IFK Mariehamnin kotonaan. Väyrynen ei kuitenkaan anna vaasalaisten heikon heinäkuun hämätä.

– VPS on pelannut hyvin ja heillä on vielä mahdollisuudet jopa mitaleille. Joukkueessa on monia laadukkaita pelaajia, joiden kanssa meidän pitää olla tarkkana. Olen kuitenkin varma, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon sunnuntaina, Väyrynen lataa.

Gnistan - VPS Bolt Arenalla sunnuntaina 4.8. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia