AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 5.8.2024

​"Meillä oli hyvä lataus" – KuPS:n Jani Honkavaara kiitteli pelaajiaan voiton jälkeen

​"Meillä oli hyvä lataus" – KuPS:n Jani Honkavaara kiitteli pelaajiaan voiton jälkeen

KuPS otti tärkeät pisteet SJK:Lta. (Kuva: Veikkausliiga)

KuPS puristi sunnuntaina tärkeässä kärkikamppailussa 2-1-voiton SJK:sta ja lähtee runkosarjan loppusuoralle sarjataulukon kärjessä.

KuPS pelasi torstaina eurocup-ottelun Tromssassa ja ohjelma on muutenkin ollut tiivis.

- Olen tosi tyytyväinen, lauantaina oli treeneissä niin väsyneitä poikia, mutta saatiin nyt kuitenkin viisi tuoretta kaveria kentälle ja hyvin se lähti liikkeelle, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi.

Honkavaaran mukaan muutoksia avaukseen jouduttiin tekemään pakon edessäkin pikkukolhujen ja sairastumisten takia, mutta tämä saattoi olla lopulta hyväkin asia.

- Vähän väsymys näkyi toisella puoliajalla yksittäisissä tilanteissa, mutta kokonaisuutena olen tyytyväinen ja todella iloinen voitosta.

- Henkinen puoli on todella tärkeä ja lataus pitää löytää jostain aina, vaikka ollaan otteluruuhkassa ja väsyneitä. Nyt oli meillä hyvä lataus.

SJK-ottelu merkitsi KuPS:lle tietynlaista päätöstä härkäviikoille. Ottelutahti on tästä eteenpäin hiukan rauhallisempi ja lisäksi KuPS pääsee pelaamaan runkosarjan viimeisistä neljästä ottelustaan kolme kotikentällä.

- On tässä reissattu ja onneksi nyt ei tule niin paljon matkustamista. Nyt on kaksi outoa viikkoa, että päästään treenaamaan, kun pelit ovat sunnuntai ja sunnuntai. Pojat saavat nyt pari päivää vapaata ja siitä jatketaan sitten eteenpäin, "Honsu" kertoi.

Lähde: KuPS TV
Lisää uutisia