AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 7.8.2024

HJK:n nuoret lupaukset Viron pääsarjaan - Toivonen ja Baranov lainalle Tallinna Kaleviin

HJK:n nuoret lupaukset Viron pääsarjaan - Toivonen ja Baranov lainalle Tallinna Kaleviin

Aaro Toivonen hakee vastuuta Viron Premium Liigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n 19-vuotiaat omat kasvatit Aaro Toivonen ja Stanislav Baranov siirtyvät loppukauden mittaisilla lainasopimuksilla Viron pääsarjaseuraan Tallinna Kaleviin.

Keskikenttäpelaaja Toivonen debytoi Veikkausliigassa kaksi vuotta sitten, ja tältä kaudelta tilillä on viisi esiintymistä liigakentillä. Toivosen sopimus HJK:ssa kattaa myös ensi kauden.

HJK Klubi 04:n maalipyssy Baranov debytoi Veikkausliigassa kesäkuussa ja osui heti Gnistania vastaan. Baranov teki hiljattain HJK:n kanssa kauden 2026 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen.

Lainapesteillä HJK haluaa varmistaa, että kaksikko saa varmuudella säännöllistä peliaikaa pääsarjatasolla myös tänä vuonna.

JK Tallinna Kalev nappasi viime kaudella Meistriliigassa pronssia ja pelasi siten tänä kesänä Konferenssiliigan karsintoja. Karsintareissu päättyi yhteen ottelupariin, ja kotimaan kentilläkin kausi on ollut vaikea: Joukkue majailee tällä hetkellä karsijan paikalla. Joukkue nosti viikko sitten kakkosvalmentajana kauden aloittaneen Teemu Tainion päävalmentajan paikalle.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia