AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2024

Niklas Friberg kehuu Hakaan liittynyttä Olusanyaa – ”Kokonaisvaltainen hyökkääjä”

Niklas Friberg kehuu Hakaan liittynyttä Olusanyaa – ”Kokonaisvaltainen hyökkääjä”

Niklas Friberg toivotti Anthony Olusanyan tervetulleeksi Hakaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on vahvistanut rivejään siirtoikkunan aikana Oskari Sallisella ja Anthony Olusanyalla. Erityisesti HJK:sta tullut Olusanya on Hakan toppari Niklas Fribergille tuttu, sillä hän on usein puolustanut hyökkääjää vastaan.

Friberg uskoo Olusanyan olevan Hakalle oiva vahvistus loppukaudeksi.

- Hän on todella vaarallinen pelaaja. Hän on nopea ja vahva sekä liikkuu fiksusti ja ajoittaa juoksunsa hyvin. Sanoisin, että hän on hyvin kokonaisvaltainen hyökkääjä. Kiva, että saimme hänet joukkueeseen. Hän tulee olemaan varmasti hyvä vahvistus meille, Friberg kehuu uutta tulokasta Hakan sivuilla.

FC Haka matkustaa sunnuntaina Vaasaan VPS:n vieraaksi. Viime kauden sensaatiojoukkueen kausi alkoi hyvin, mutta viime aikoina käyrä on ollut laskusuunnassa. Vepsulla on yhdeksästä edellispelistään vain yksi voitto ja kuudesta edellisottelustaan viisi tappiota. Friberg ei kuitenkaan odota helppoa Vaasan vierailua.

- Vepsu on aika fyysinen joukkue, joka pelaa aika suoraviivaisesti. Heillä on isoja pelaajia, jotka ovat vahvoja kaksinkamppailuissa.

- Ottelu pelataan heidän kotikentällään ja he haluavat varmasti näyttää, sillä heidän tuloksensa eivät ole viime aikoina olleet niin hyviä. Intensiivinen peli, jossa on luvassa paljon kaksinkamppailua ja fyysistä vääntöä, Friberg ennakoi.

VPS-FC Haka Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 18.8. kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia