AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 16.8.2024

Kärkikamppailu KuPS-Ilves Ruudun studio-otteluna – ”Luvassa taas herkkupala”

Kärkikamppailu KuPS-Ilves Ruudun studio-otteluna – ”Luvassa taas herkkupala”

KuPS ja Ilves iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Jimi Soinila)

Veikkausliigassa pelataan täysi kierros viikonlopun aikana. Kierros starttaa perjantaina ja Ruudun studio-otteluna keskitytään sunnuntaiseen KuPS:n ja Ilveksen väliseen kärkiotteluun.

Veikkausliigan viikko on jälleen kerran ollut tapahtumarikas, jossa käänteitä ja tapahtumia on riittänyt. Studioisäntä Tero Karhun kädet syyhyävätkin päästä puheenaiheisiin käsiksi asiantuntijoiden Markku Kanervan ja Mehmet Hetemaj'n kanssa.

- Seuraamme tietenkin kierroksen muita otteluita tiiviisti ja ennakoimme tulevia pelejä. Käymme läpi myös Veikkausliigan kiinnostavia ja ajankohtaisia käänteitä. Tuolikeskustelussa käymme pikkaisen siirtoikkunan askelmerkkejä läpi ja sitä, mitkä joukkueet tarvitsevat vielä vahvistuksia ja mille pelipaikoille, Karhu avaa sunnuntaisen studiolähetyksen sisältöä.

Siirtomarkkinoiden lisäksi tapahtumia on riittänyt myös valmentajamarkkinoilla.

- Tulemme keskustelemaan valmentajavaihdoksista, kun EIF ja IFK Mariehamn vaihtoivat päävalmentajaa ja KuPS nimitti Jarkko Wissin ensi kauden päävalmentajaksi. Lisäksi nostamme esiin europelit, Karhu valottaa.

Karhu korostaa, ettei pääpeliä unohdeta studiolähetyksessä, vaikka keskusteltavaa on taas runsaasti.

- Toivottavasti Rive ja Mehu pitävät puheenvuoronsa lyhyinä, Karhu naurahtaa.

- Luonnollisesti pyhitämme aikaa myös KuPS:n ja Ilveksen ottelulle. Siitä on luvassa taas melkoinen herkkupala.

KuPS-Ilves sunnuntaina 18.8. kello 16.00 alkaen. Studiolähetys starttaa kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia