AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2024

Mehmet Hetemaj odottaa kärkiottelua vesi kielellä - "Kauden kiinnostavin ja laadukkain ottelu"

Mehmet Hetemaj odottaa kärkiottelua vesi kielellä - "Kauden kiinnostavin ja laadukkain ottelu"

Ilves ja KuPS iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Jimi Soinila)

Veikkausliigan kierros jatkuu sunnuntaina viidellä ottelulla. Mehmet Hetemaj odottaa erityisesti Ruudun studio-otteluna nähtävää kärkiottelua KuPS-Ilves.

Ottelussa iskevät yhteen sarjan kärkikaksikko ja hienoja otteita kauden aikana esittäneet joukkueet. Hetemaj odottaa ottelua vesi kielellä.

- Todella jännittävä kamppailu tulossa. En malta odottaa peliä. Nyt on oikeasti isot panokset.

- Vastakkain on kaksi todella hyvää pallollista joukkuetta, jotka pystyvät monipuolisesti hyökkäämään ja luomaan haasteita vastustajan puolustukselle. En usko, että toinen joukkueista lähtee matalaan blokkiin ja keskittymään vastahyökkäyksiin. Se ei kuulu kummankaan identiteettiin, Hetemaj ennakoi ottelun lähtöasetelmia.

Joukkueiden välistä eroa on kolme pistettä, kun kautta on vielä kahdeksan ottelua jäljellä. SJK:n perjantaisen tappion myötä KuPS:lla on mahdollisuus repäistä jo kuuden pisteen ero Ilvekseen ja SJK:hon. EIF:iä vastaan sunnuntaina pelaava HJK on neljä pistettä KuPS:aa perässä.

- Jos KuPS voittaa, niin ero Ilvekseen on jo kuusi pistettä. Vielä mitään ei ratkea, sillä pelejä on paljon jäljellä, mutta se antaa KuPS:lle hyvät asetelmat loppukauteen.

- HJK:lla on oma peli EIF:iä vastaan. Heillä on takanaan pitkä matka ja peli Montenegrossa, jossa he pelasivat vaikeissa olosuhteissa jatko-ottelun ja rangaistuspotkukilpailun. Vaikka HJK meni otteluparista jatkoon, niin heidän pelinsä ei ole vieläkään sen näköistä, että KuPS:n tai Ilveksen pitäisi olla heistä peloissaan. Se on enemmän sellaista sattumajalkapalloa.

Tulevasta kärkiottelusta Hetemaj ennakoi vauhdikasta ja viihdyttävää.

- Tasapeli ei palvele kumpaakaan joukkueeseen enkä usko kummankaan olevan siihen tyytyväinen. Mielestäni tämä on tähän mennessä kauden ottelu. Toivottavasti Rive vain hoitaisi videoklipit, niin voisi itse vain istua ja hymyillen nauttia pelistä. Olen varma, että saamme ottelun, joka on kauden kiinnostavin, laadukkain ja paras ottelu, Hetemaj makustelee.

KuPS-Ilves sunnuntaina kello 16.00 alkaen. Studiossa keskustelu alkaa kello 15.15 ja Hetemaj'n keskustelukumppanina nähdään Markku Kanerva sekä studioisäntä Tero Karhu.

aikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia