AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2024

VPS:n Niemi Haka-ottelun alla: "Olemme käyneet heikkoja hetkiämme läpi"

VPS:n Niemi Haka-ottelun alla: "Olemme käyneet heikkoja hetkiämme läpi"

Miika Niemen VPS isännöi sunnuntaina FC Hakaa. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS isännöi sunnuntaina juhlaottelussaan FC Hakaa.

Vepsun paikka kuuden parhaan joukossa on uhattuna, kun kovaa vauhtia loppukaudella sarjataulukossa kavunnut FC Inter kiri voitollaan SJK:sta tasapisteisiin Raidan kanssa, siirtyen samanaikaisesti maalierolla vaasalaisten ohi kuudennelle sijalle.

VPS-puolustaja Miika Niemi kertoo joukkueen valmistautuneen Haka-peliä varten luomalla ratkaisuja pelillisiin epäkohtiin ja ongelmiin. Niemen mukaan pelaajien virheet kentällä eivät ole yksistään päästä kiinni, vaan kyseessä on ollut monen ottelun kohdalla pikemminkin monen asian summa.

- Olemme käyneet heikkoja hetkiämme läpi ja luoneet tehokkaita ratkaisuja niiden estämiseksi, ja sitä pyrimme tekemään joka viikko. On ilmiselvää, että jos päästämme moneen peliin maaleja, ja jos reagoimme niihin huonosti, kuopasta on vaikea päästä ylös. Sieltä voi päästä ylös tekemällä otteluissa ensimmäisen maalin. Epäonnistumiset tuovat jännitettä peliin molempiin päihin, ja se on haastavaa, Niemi toteaa VPS:n verkkosivuilla.

- Olemme kuitenkin hoitaneet päästetyistä maaleistamme huolimatta samankaltaisia tilanteita hyvin, eikä asia voi olla itsessään päästämme kiinni. Virheet ovat syntyneet monesta asiasta, eikä kyse ole yksittäisten pelaajien epäonnistumisista. Täytyy myöntää, että meillä on ollut jonkin verran tuskaa, mutta meillä on ollut tällaisia jaksoja aiemminkin. Olemme päässeet aiemminkin niistä yli, ja varmasti pääsemme tästäkin yli. Emme ole huolissamme, mutta se tietenkin turhauttaa, ja sen turhautumisen näkee myös katsomosta. Se on tietysti täysin ymmärrettävää, Niemi myöntää.

VPS - FC Haka Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 18.8. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia