AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2024

"Erityyppinen vaihtoehto keskikentälle" - SJK vahvisti rivejään argentiinalaispelaajalla

"Erityyppinen vaihtoehto keskikentälle" - SJK vahvisti rivejään argentiinalaispelaajalla

Kuva: Mika Alavesa / SJK

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt pelaajasopimuksen argentiinalaisen Gonzalo Micelin kanssa.

Kesäkuuhun 2025 ulottuva sopimus sisältää lisäksi puolentoista vuoden jatko-option. 26-vuotias Miceli on viimeksi edustanut Buenos Airesin Deportivo Merloa, joka pelaa maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Aiemmin puolustava keskikenttäpelaaja on nähty myös Brown de Adroguén ja Banfieldin väreissä sekä Nueva Chicagossa, jonka kasvatti Miceli on.

– Olen todella iloinen että sain mahdollisuuden että sain tällaisen mahdollisuuden, olen odottanut tätä kauan. SJK vaikuttaa todella ammattimaiselta seuralta ja sijoitus sarjataulukossa tarjoaa mahdollisuuksia menestykseen.

- Aivan ensimmäiseksi tavoitteeni on saavuttaa henkilökohtaisesti taso jolla joukkue pelaa ja ansaita paikkani joukkueessa. Haluan auttaa seuraa saavuttamaan joukkueen tavoitteet joita on asetettu, ja kehittyä ja antaa parhaani, kuten aina olen kentällä tehnyt, kertoo Miceli.

Joukkueeseen Miceli tuo lisää vaihtoehtoja ja uuden työkalun valmennukselle.

– Gonzalo on voimakas ja kovasti töitä tekevä keskikenttäpelaaja, jolla on hyvä kyky voittaa palloja. Hänen peliälynsä ja pelinlukutaitonsa ovat mainioita.

- Olemme mielissämme siitä, että saamme keskikentän keskustaan vielä yhden hieman eri tyyppisen pelaajan vaihtoehdoksi Gascille, Arsalolle, Yussifille sekä Hannolalle ja odotamme innolla työskentelemistä hänen kanssaan, kertoo SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve.

Lisää uutisia