AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2024

AC Oulu vahvisti takalinjojaan - lupaava gambialaistoppari riviin loppukaudeksi

AC Oulu vahvisti takalinjojaan - lupaava gambialaistoppari riviin loppukaudeksi

Musa Jatta on Laivastonsinisten tuore vahvistus. (Kuva: AC Oulu / Antero Lehtonen)

Gambialainen toppari Musa Jatta siirtyy AC Ouluun loppuvuoden mittaisella lainasopimuksella.

Musa Jatta saapuu Ouluun Slovakian pääsarjaseurasta FK Podbrezovasta. Viime kauden 192 senttinen toppari oli lainalla koko kauden Slovakian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FK Pohroniessa, pelaten isot minuutit isossa roolissa. 19-vuotiaalle gambialaiselle tuli lopulta vyölle 28 ottelua ja neljä cup-matsia, joissa syntyi yksi maali.

- Meille tarjoutui mahdollisuus saada Musa riveihin loppuvuodeksi ja sen aikana voidaan sitten tehdä päätöksiä yhteistyön jatkamisen suhteen. Musa on isokokoinen, suhteellisen atleettinen vasenjalkainen toppari, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoo.

- Tosi iloinen, että saadaan Musa meille ja ehditään nähdä häntä meidän ympäristössä ihan hyvän mittainen pätkä. Sen aikana saadaan varmaan selville, kuinka kehityskelpoisesta ja sopeutumiskykyisestä kaverista on kyse.

Jatta on tutustunut etukäteen niin seuraan kuin Oulun kaupunkiinkin.

- Siitä lähtien, kun kuulin seuran kiinnostuksesta minua kohtaan muutama viikko sitten, olen viettänyt paljon aikaa tutkien joukkuetta, katsoen ja seuraten pelejä ja tuloksia. Tiedän, että Oulu on joukkue pohjoisessa, jolla on paljon kannattajia, jotka tulevat stadionille katsomaan otteluita ja ovat intohimoisia seuraa kohtaan.

- Odotan innolla pääseväni liittymään joukkuetovereideni joukkoon, tutustumaan heihin ja myös pääseväni pelaamaan päävalmentajalle ja hänen taustoille auttaakseni seuraa saavuttamaan halutut tulokset kentällä.

Lisää uutisia