AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2024

Puolustajalupaus Tobias Karkulowski palaa Seinäjoelta kotikaupunkiin ja FC Lahden riveihin

Puolustajalupaus Tobias Karkulowski palaa Seinäjoelta kotikaupunkiin ja FC Lahden riveihin

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja 19-vuotias puolustaja Tobias Karkulowski ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on optio myös seuraavasta kaudesta.

Karkulowski on FC Kuusysin kasvatti ja hän siirtyy Lahteen Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatiosta.

Tobias Karkulowski nousi FC Kuusysin kautta FC Lahden B-junioreihin asti. Hän siirtyi Lahdesta Kuopion Palloseuran organisaatioon ja Kuopiosta eteenpäin Järvenpään Palloseuraan. Talvella Karkulowski siirtyi Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatioon, jossa hän pelasi kuluneella kaudella 17 Ykkösliigan ottelua. Nyt nuorukainen palaa innoissaan Lahteen.

– Minulla on hyvät fiilikset paluusta Lahteen. On kiva olla takaisin kotona. Odotan innolla tulevaa ja joukkueessa on paljon entuudestaan tuttuja pelaajia. Vuodet muilla paikkakunnilla kasvattivat paljon. Piti kasvaa nopeasti ja ottaa vastuuta itsestään, Karkulowski kertoo.

Kotikaupunkiinsa palaava Karkulowski asettaa loppukauden tavoitteensa maltillisesti. Vaikka nuorukainen on ollut kahdessa liigaorganisaatiossa, on hänellä vielä edessään liigadebyytti ja sen Karkulowski haluaa tehdä vielä tällä kaudella. Hän miettii myös toista tavoitetta.

– Ensimmäinen tavoitteeni on tehdä liigadebyytti. Sen jälkeen pitää vakiinnuttaa paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Haluan pelata niin paljon kuin mahdollista. On kiva tulla tuttuun paikkaan ja tuttujen ihmisten eteen pelaamaan tuttujen kanssa. Ja tosiaan, en ole koskaan tehnyt maalia miesten peleissä, Karkulowski heittää.

Karkulowski on jo valmennusjohdon käytettävissä sunnuntaina, kun FC Lahti kohtaa Hiihtiksellä Vaasan Palloseuran.

Lisää uutisia