vko.35 // 26.8.2024

"Tosi tasainen peli" - Gnistan väänsi viidennen voiton putkeen

Juusi Leppälahden ja Gnistanin suunta jatkuu ylöspäin. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan haki maanantaina SJK:sta todella maukkaan 0-1 vierasvoiton Seinäjoelta Tim Väyrysen osumalla.

Viihdyttävä ottelu tarjosi tilanteita kummassakin kenttäpäädyssä ja jännitystä riitti loppuun saakka.

Peräti yhdeksän minuutin lisäajan jälkeen tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ja Gnistan pääsee pitkälle kotimatkalle viidennen peräkkäisen täyden pistepotin siivittämänä.

Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti summasi ottelun seuraavasti.

- Tosi tasainen peli joka onnistuttiin voittamaan, siinäpä se. Meillä oli paikkoja tehdä toisella jaksolla maaleja, vastustaja oli hieman epäonninen ensimmäisellä jaksolla.

- Yritetään nyt palautua ja sitten keskitytään seuraavaan, Leppälahti totesi.

Voiton myötä Gnistanilla on vielä mahdollisuus nousta kuuden parhaan joukkoon ja Mestaruussarjaan.