AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2024

Viro, Azerbaidžan, Burkina Faso... - HJK-väriä A-maajoukkueissa ympäri maailman

Viro, Azerbaidžan, Burkina Faso... - HJK-väriä A-maajoukkueissa ympäri maailman

Kevor Palumets on Viron A-maajoukkueen matkassa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n pelaajista kolme on viikonlopun ympärillä edustamassa maitaan A-maajoukkuetasolla.

Kevor Palumets jatkaa vahvaa nousuaan Viron maajoukkueessa. Keskikenttäpelaaja on ollut keskeinen hahmo HJK:ssa ja nyt hän pääseekin näyttämään taitojaan UEFA Nations Leaguen C-liigassa. Viro kohtaa Slovakian kotonaan torstaina ja Ruotsin vieraissa sunnuntaina.

HJK:n taitava keskikenttäpelaaja Ozan Kökcü on kutsuttu edustamaan Azerbaidžanin maajoukkuetta. Elokuussa FC Eindhovenista siirtynyt Kökcü on saanut vahvan alun HJK:ssa. Joukkuetoverinsa Palumetsin tapaan Kökcü tulee edustamaan maajoukkuettaan UEFA Nations Leaguen C-liigassa. Palumets ja Kökcü saattavat kohdata toisensa lokakuussa pelattavassa Viro–Azerbaidžan-maaottelussa. Nyt Azerbaidžanilla on vastassa samat vastustajat kuin Virollakin - torstaina Ruotsi kotona, sunnuntaina Slovakia vieraissa.

Hassane Bandé on kutsuttu Burkina Fason A-maajoukkueeseen MM-karsintojen toiselle kierrokselle. Bandélla on jo runsaasti kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Tammikuussa Bandé edusti Burkina Fasoa Afrikan Cup of Nations -lopputurnauksessa. Syyskuun ikkunassa Burkina Faso matkaa Senegalin vieraaksi perjantaina ja kohtaa Malawin kotonaan tiistaina,


Lisää uutisia