AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 10.9.2024

Dario Naamo SJK:sta St. Pölteniin Itävaltaan - lainasopimus osto-optiolla

Dario Naamo SJK:sta St. Pölteniin Itävaltaan - lainasopimus osto-optiolla

Dario Naamon ura jatkuu Itävallan kentillä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n 19-vuotias laitapuolustaja Dario Naamo siirtyy lainasopimuksella Itävallan toiseksi korkeimman sarjatason SKN St. Pölteniin. Lainasopimus sisältää pakollisen osto-option.

Loistavan kauden SJK:n kanssa pelannut Naamo on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa. Laitapuolustaja on käynyt lukuisat ikäluokat läpi, pelaten viime ajat U21-joukkueessa.

SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve on siirrosta innoissaan.

– On hienoa, että Dario ottaa seuraavan askeleen urallaan siirtymällä Itävaltaan. Hän on kehittynyt massiivisesti kauden mittaan ja suoriutunut tasaisen korkealla tasolla kauden aikana, hehkuttaa Grieve.

- Naamon ammattimaisuus ja työteliäisyys on fantastisella tasolla. Hän tulee tekemään mahtavan uran jatkaessaan samalla tekemisen tasolla sekä mentaliteetilla, mitä hän on osoittanut SJK:ssa. Toivomme näkevämme hänet tulevaisuudessa A-maajoukkueessa ja toivotamme Dariolle kaikkea hyvää uran seuraavaan vaiheeseen, kertoo Grieve.

Dario Naamo on jälleen ensiluokkainen osoitus siitä, miten SJK:n pelaajapolku pystyy mahdollistaa urakehitystä nuorille, kunnianhimoisille pelaajille.

Lisää uutisia