AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 12.9.2024

"Hienoa, että Luka jatkaa" - Inter solmi kaksivuotisen jatkon Luka Kuittisen kanssa

"Hienoa, että Luka jatkaa" - Inter solmi kaksivuotisen jatkon Luka Kuittisen kanssa

Luka Kuittinen on noussut isoon rooliin Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Luka Kuittisen kanssa. Kuittinen on pelannut Interissä kolmen kauden ajan.

Nyt 21-vuotias puolustaja siirtyi Interiin Rovaniemen Palloseurasta kaudelle 2022. Kuittinen teki Veikkausliigadebyyttinsä sinimustien paidassa ensimmäisellä kaudellaan IFK Mariehamnia vastaan ja nyt kolme kautta myöhemmin otteluita rovaniemeläiselle on kertynyt jo 42 kappaletta. Veikkausliigauransa avausmaalin Kuittinen iski kuluneella kaudella kesäkuussa FC Lahden verkkoon, jonka jälkeen maalitilasto on kasvanut jo kolmeen täysosumaan.

Kuittinen on onnistunut kuluvalla kaudella raivaamaan itsensä Interin avauskokoonpanon vakiokasvoksi pelaten touko-kesäkuun vaihteesta melkein jokaisen mahdollisen minuutin. Kauden vahvoista otteista kertoo myös rovaniemeläisen kutsu Pikkuhuuhkajien syyskuussa pelattuihin EM-karsintaotteluihin.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara on hyvin tyytyväinen Kuittisen jatkamiseen joukkueessa.

– Hienoa, että Lukan kanssa työt jatkuu. Luka on tämän kauden aikana onnistunut murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon ja ottanut selkeitä kehitysaskeleita. Toivottavasti kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa. Hän on ollut meille tärkeä pelaaja tänä vuonna ja toivottavasti myös jatkossa. Hienoa, että Luka jatkaa, Vasara toteaa.

Lisää uutisia