AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2024

​"On ollut hyvää tekemistä" – Mikko Isokangas luottavaisena AC Oulun peräsimessä

​"On ollut hyvää tekemistä" – Mikko Isokangas luottavaisena AC Oulun peräsimessä

Mikko Isokankaan roolit AC Oulussa ovat vaihtuneet kauden aikana. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun valmennuskuviot kuluvalla kaudella täyttäisivät pienen muistilehtiön, mutta Haastajasarjaan Laivastonsiniset lähtevät nyt Mikko Isokankaan johdolla.

Kausi lähti käyntiin Oulussa Rauno Ojasen johdolla, kevään kääntyessä kesään Ojanen korvattiin Konstantinos Bratsosilla ja samalla Isokangas nousi reservijoukkueen päävalmentajan paikalta myös ykkösjoukkueen valmennusryhmään.

Runkosarjan päätteeksi kolmannen punaisen korttinsa ottanut Bratsos sai puolestaan lähteä ja Isokangas nousi päävalmentajan pallille.

- Pelaajat ovat tuttuja. Totta kai puhutaan erilaisesta sarjasta ja sarjatilanteesta. En ole ihan nuori valmentaja, mutta ehkä viimeisten vuosien aikana minulla on noussut vahva luottamus omaan valmentamiseen. Minun ei tarvitse muuttaa toimintaani isosti sen takia, että joukkue vaihtuu, Isokangas kiteyttää tilanteensa Kalevan haastattelussa.

Isokangas on kuluvalla kaudella kantanutkin päävalmentajan viittaa jo muutamaankin otteeseen, viimeksi Bratsosin toimitsijakieltojen myötä.

- Pelaajat lähtivät edellisellä keikalla toimintaan välittömästi hyvin mukaan. Myös tällä viikolla meillä on ollut hyvä tekeminen. Se antaa tiettyä rauhaa koko ryhmälle.

Myllerrystä on riittänyt, mutta Isokangas nostaa vahvasti esille sen, että ilmapiiri joukkueessa on kaikesta huolimatta hyvä.

- Sitä pitää pystyä hyödyntämään. Onnistumisten kautta saamme takaisin tunteen, jota pystymme jalostamaan seuraaviin otteluihin. Samalla homma ei saa olla liian kilttiä ja seesteistä. Peleissä pitää löytyä halua voittaa, Isokangas paaluttaa.

AC Oulu avaa Haastajasarjan kotonaan FC Lahtea vastaan lauantaina 14. syyskuuta.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia