AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2024

"Tauko oli tehnyt hyvää" - SJK-luotsi Stevie Grieve tyytyväinen esitykseen

"Tauko oli tehnyt hyvää" - SJK-luotsi Stevie Grieve tyytyväinen esitykseen

Stevie Grieve oli omiensa otteisiin tyytyväinen. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Seinäjoen Jalkapallokerho avasi Mestaruussarjaurakkansa lauantaina Helsingissä HJK:n vieraana ja onnistui nousemaan lopussa tasapeliin.

SJK tuli odotetun vahvasti otteluun jättäen HJK:n sivustakatsojan rooliin ensimmäisen vartin aikana. HJK pääsi tämän jälkeen paremmin otteluun mukaan ja vaikka SJK siirtyi johtoon, HJK kuittasi nopeasti ja siirtyi toisella jaksolla johtoon.

Vieraiden polttoaine näytti jo loppuvan, kunnes SJK sai vielä lopussa virtaa yhteen pyristykseen ja lopulta Jaime Moreno survoi lähietäisyydeltä 2-2-loppulukemat.

- Olimme ensimmäisellä vartilla hallitsevampi osapuoli, mutta emme onnistuneet viimeistelemään alun paikoista. Sen myötä HJK sai hieman otetta, mutta selvitimme parit potentiaaliset tilanteet. Loimme kokonaisuudessaan enemmän uhkaa kuin vastustaja. HJK:n toisen maalin jälkeen oli selvää, että teemme pelin seuraavan maalin, ja siinä myös onnistuimme.

- Olen todella tyytyväinen esitykseemme. Tauko oli tehnyt hyvää, ja tämän päälle on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa, SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve kiteytti.

Lisää uutisia