AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 19.9.2024

​"Pallo on pyöreä ja voi pomppia mihin suuntaan vain" – IFK Mariehamn tietää torstain panokset

​"Pallo on pyöreä ja voi pomppia mihin suuntaan vain" – IFK Mariehamn tietää torstain panokset

Onko Gary Williamsilla jotain takataskussa torstai-illalle? (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Lahti ja IFK Mariehamn avaavat viikonlopun kierroksen torstai-iltana todellisessa kuuden pisteen ottelussa.

Kamppailuun lähdettäessä kaksikko miehittää sijoja karsintaviivan molemmin puolin IFK Mariehamnin ollessa pisteen isäntiään edellä. Ottelun merkitys on selkeänä Grönvitt-luotsi Gary Williamsin mielessä.

- Tämä on ottelu, joka saattaa antaa meillä mahdollisuuden hengittää vähän vapaammin tästä eteenpäin – tai ottelu, joka lyö meille painetta jatkoon, Williams kuvailee Ålandstidningenille..

- Tämä on ehkä klisee, mutta tiedän pystyvämme tarvittavaan esitykseen, mutta pallo on pyöreä ja voi pomppia mihin tahansa suuntaan.

IFK Mariehamn ja FC Lahti kohtasivat elokuussa ottelussa, joka oli Williamsin ensimmäinen Grönvittin peräsimessä. Lahtelaiset saivat Maarianhaminasta mukaansa pisteen, vaikka olivat ottelussa selkeästi altavastaajana.

- Heidän valmentajansa [Ricardo Duarte] on kokenut ja he ovat varmasti kartoittaneet meidät hyvin. Odotan, että he pelaavat tällä kertaa ihan toisella tavalla, Williams ennakoi.

Myös IFK:lla saattaa olla takataskussa jotain uutta ja yllättävää.

- Olemme hiukan puhuneet siitä, kuinka meidän pitäisi toimia yllättääksemme heidät, mutta samaan aikaan se on vaarallinen tie, koska saatamme rikkoa sellaista, jossa olemme jo hyviä. Ehkä ei ole hyvä sekoittaa pelaajien päitä liikaa.

- Jotain ajatuksia meillä on, mutta ne ovat vielä siellä takataskussa, Williams kuittaa.

Positiiviselle puolelle IFK voi joka tapauksessa kirjata Moustapha Sabon ja Hugo Cardoson vapautumisen pelikielloista.

FC Lahti - IFK Mariehamn Lahden stadionilla torstaina 19.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia