AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 20.9.2024

"Yksi askel otettavana vielä eteenpäin" - Jean Botuélle kahden vuoden jatko Interissä

"Yksi askel otettavana vielä eteenpäin" - Jean Botuélle kahden vuoden jatko Interissä

Jean Botué on pelannut hyvän kauden Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on käyttänyt Jean Botuén sopimuksessa olleen kahden vuoden option kausista 2025 ja 2026. Botué saapui Interiin helmikuun lopulla testijakson jälkeen.

22-vuotias vikkeläjalkainen hyökkääjä on esiintynyt sinimustien riveissä 29 ottelussa. Pelaamissaan otteluissa burkinafasolainen on viimeistellyt 11 maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Veikkausliigassa otteluita on kertynyt 21 ja niissä kuusi maalia.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara on tyytyväinen Botuén option käyttöön.

– Jean on erittäin työteliäs ysipaikan pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös kärjen alapuolella. Hän on onnistunut hyvin ja tekee kokonaisvaltaisesti töitä molempiin suuntiin. Vaikka hän ei ole kovin iso pelaaja, hän pystyy kamppailemaan vahvojen toppareiden kanssa hyvin ja pitämään palloa, sekä voittamaan yksi vastaan yksi-tilanteita.

- Toivottavasti saadaan tulevaisuudessa myös enemmän tehoja ja maaleja, kaikkiaan Jean on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen nuorehko hyökkääjä. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt, mutta on myös selkeästi yksi askel otettavana vielä eteenpäin, "Vesku" kertoo.

Myös hyökkääjä itse on hyvin tyytyväinen kahden vuoden jatkoonsa Interissä.

– Olen erittäin iloinen voidessani jatkaa matkaani Interin kanssa seuraavat kaksi vuotta ja toivon, että saavutamme hienoja asioita, Botué summaa.

Lisää uutisia