AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2024

"Näytimme epäilijöille, hieno peli meiltä" - VPS-luotsi Jussi Nuorela jäi kaipaamaan vain voittoa

"Näytimme epäilijöille, hieno peli meiltä" - VPS-luotsi Jussi Nuorela jäi kaipaamaan vain voittoa

Vepsun painostus ei riittänyt voittoon saakka. (Kuva: Apollo Photo)

Hietalahden Lemonsoft Stadionilla todistettiin perjantaina todellinen jännitysnäytelmä, kun VPS ja HJK ottivat yhteen Veikkausliigan Mestaruussarjan toisella kierroksella.

Vahvasti pelannut Vepsu olisi jopa ansainnut enemmän pelistä esityksellään, mutta tällä kertaa vaasalaiset joutuvat tyytymään pistejakoon 1-1 -tasapelin myötä.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela korosti tyytyväisyyttään joukkueensa suoritukseen Mestaruussarjan toisella kierroksella. Nuorelan mukaan Vepsun rahkeet riittivät melkein jopa voittoon, mutta tällä kertaa Raidan oli tyydyttävä pistejakoon.

- Pelasimme mielestäni oikein hyvän futismatsin, johon voimme olla todella tyytyväisiä. Ensimmäisellä puoliajalla harmitti, että olimme tappiolla, koska se oli tarpeetonta. Me olisimme voineet tehdä paikoistamme paljon enemmän, mitä lopulta saimme. Klubi teki maalin, ja harmittavasti me emme. Tasaista kuitenkin oli.

- Toinen jakso oli meiltä todella vahva. Tulimme todella hyvin mukaan ja kykenimme viemään Klubin pois pelistään pelaamalla entistä aggressiivisemmin. Jätkät innostuivat pelissä ja se oli hienoa nähdä. Ansaitsimme tasoituksen ja meillä oli myös paikkoja, joista olisimme voineet tehdä voittomaalinkin. Klubilla ei oikeastaan paikkoja toisella jaksolla ollut ja tilastotkin näyttivät kääntyneen meidän puoleemme, Nuorela analysoi.

Nuorelan ajatukset ottelun kokonaiskuvasta olivat lopulta hieman kaksijakoiset, sillä tyytyväisyys ja pettymys nousivat esiin VPS-luotsin päällimmäisinä mietteinä. Enimmäkseen kuitenkin Nuorela piti ajatukset ottelusta positiivisella puolella.

- Olemme todella tyytyväisiä peliimme, mutta harmittaahan se, ettemme kyenneet voittamaan peliä. Näytimme kaikille epäilijöille sen, että kuulumme Mestaruussarjaan. Olemme ihan oikeassa paikassa. Hieno futispeli meiltä, Nuorela totesi.

Lisää uutisia