AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2024

Panokset tiivistyvät Veikkausliigassa – ”Kaikkien aikojen loppu”

Panokset tiivistyvät Veikkausliigassa – ”Kaikkien aikojen loppu”

HJK ja Ilves iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa.. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Veikkausliigassa pelataan isojen panosten pelejä viikonloppuna. Ruudun studiossa seurataan erityisen suurella mielenkiinnolla HJK:n ja Ilveksen välistä kärkikamppailua.

Veikkausliigan kierros starttaa jo perjantaina Haastajasarjan ottelulla Gnistan-AC Oulu. Lauantaina ohjelmassa on kolme ottelua - mukaan lukien Ruudun studiopeli - ja kierros paketoidaan sunnuntaina ja maanantaina, jolloin molempina päivinä pelataan yksi koitos.

- Kolme kierrosta jäljellä. Samalla seurataan myös Pohjanmaan derbyä sekä supermielenkiintoista putoamiskamppailua pääottelun lisäksi, lauantaina studioisäntänä toimiva Lassi Hurskainen avaa.

Ilves on noussut toden teolla mukaan mestaruustaisteluun ja on nyt toisena tasapistein HJK:n kanssa ja kaksi pistettä KuPS:aa perässä.

- Ilves on ollut todella mielenkiintoinen joukkue ja on pelannut Veikkausliigan viihdyttävintä futista. Heillä oli vaikea alkukausi, mutta nyt se haastaa mestari-HJK:ta, joka on hallinnut Veikkausliigaa jo lähes kaksi vuosikymmentä. Onko uusi hallitsija syntynyt? Vaikka Santeri Haarala lähti pois, niin Ilves on pystynyt pelaamaan huippufutista ja Oiva Jukkolan kaltaiset ovat nousseet tilalle.

KuPS pelaa oman ottelunsa sunnuntaina isännöidessään FC Hakaa, joten lauantain ottelu antaa pohjaa jo loppukauden asetelmille. Kumpikaan joukkue ei ole tasapeliin tyytyväinen ja se antaisi KuPS:lle taas mahdollisuuden repäistä eroa.

- Ei ole mitään syytä olla tulematta studion pariin messiin. Pelin jälkeen katsotaan sitten mikä tilanne on, kun lähdetään parille viimeiselle kierrokselle. Ilveksellä ei ole tämän jälkeen enää KuPS:aa tai HJK:ta vastassa, joten heillä on ehkä siinä mielessä myös helpompi loppuohjelma. Tosi mielenkiintoinen loppu on tulossa.

- Ylipäänsä Veikkausliigan loppu on nyt kaikkien aikojen loppu. Neutraalille kannattajalle tämä on kaikki mitä on halunnut. Kiva lähteä studioon, kun on tällaiset panokset, Hurskainen hehkuttaa.

HJK-Ilves lauantaina 28.9. kello 19.00 alkaen. Hurskaisen lisäksi studiossa nähdään asiantuntijoina Mika Hilander sekä Markku Kanerva. Studiolähetys käynnistyy kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia