AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2024

"Tämä oli työvoitto" - VPS:n tähtäin nyt neljännessä sijassa

"Tämä oli työvoitto" - VPS:n tähtäin nyt neljännessä sijassa

Vepsu haki komean voiton Seinäjoelta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

VPS laittoi pystyyn erittäin viihdyttävän show'n Seinäjoen OmaSp Stadionilla, kun SJK isännöi Raitaa Veikkausliigan Mestaruussarjan kolmannella kierroksella.

Pohjanmaan derby tarjosi takuuvarmaa viihdettä, sekä tehokkaan Vepsun, ottelun päättyessä 1-4 lukemiin mustavalkoisille vieraille.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela osoitti tyytyväisyytensä ottelun lopputulokseen, ja kertoo voiton olevan merkittävä loppukauden kierroksia ajatellen.

- 1-4 lukemat kertovat aika paljon, vaikka ensimmäinen jakso oli meille hankala. Meillä oli kaikki mahdollisuudet hyökätä, mutta melkein aina hyökkäystilanteissamme syötimme palloa luokattoman huonosti. Olimme ensimmäisellä nelivitosella todella huonoja keskialueen ja hyökkäysalueen pallollisessa pelaamisessa, vaikka siellä oli paljon tilaa. Jouduimme sen myötä myös puolustamaan aika paljon.

- Saimme kuitenkin loistavan lähtökohdan maalillamme toiselle jaksolle, Nuorela viittasi 0-1-maaliin juuri tauon alla.

Kaikki muuttui Vepsun osalta sitten toisella jaksolle.

- Toinen jakso oli meiltä taas todella tehokasta pelaamista. Kykenimme pitämään palloa, ja kun viimeistelymme toimi hyökkäysalueella, peli muuttui meille helpommaksi.

- Tämä oli työvoitto. Nyt tähtäämme kohti neljättä sijaa, vaikka se tuntuu meille vielä kaukaiselta. Suora paikka Eurolopputurnauksen finaalissa olisi todella iso etu meille, ja kaikki on vielä mahdollista, Nuorela summaa.

Lisää uutisia